Een tijdje geleden kwam het nieuwe Morphe palette 35I samen met het pastel lip trio. Ik heb nog nooit lipstick geprobeerd van Morphe, maar de zachte kleurtjes spraken mij wel aan. Ik heb het samen in een bundel met het palette gekocht voor €40,- inclusief verzenden. In deze eerste blog het Pop of Pastel lip trio, lees je mee?

 

Pop of Pastel Lip Trio

Het pastel lip trio oftewel pop op pastel van Morphe bestaat uit drie verschillende soorten lipsticks. Mystify is een lilac paarse kleur. Charisma is een peachy kleur en Wonder is een pastel roze kleur. De lipsticks bevatten elk 3,5 gram voor €22,- met een waarde van €42,- Best een mooie deal dus! Ik kocht het Pastel lip trio samen met het 35I palette en betaalde in totaal maar een bundel prijs van €40,- bij Morphe zelf.

 

Pop of Pastel lip trioPop of Pastel lip trio Pop of Pastel lip trio

 

Mystify – Pastel Lilac

Het eerste kleurtje is best heftig, maar zeker een mooie pastel kleur. Mystify is een mooie pastel lilac kleur de lipstick voelt romig uit heeft een bizar intensieve pigmentatie en is echt wel aanwezig. Dit kleurtje zou ik misschien niet dagelijks gebruiken maar staat wel onwijs mooi voor lip art of make-up looks.

 

Pop of Pastel lip trioPop of Pastel lip trio Pop of Pastel lip trio

 

Charisma – Pastel Peach

Het tweede kleurtje is echt gewoon Wow! Een prachtige pastel peach oranje kleur. De lipstick schreeuwt gewoon om mijn aandacht en dat verdient deze kleur ook zeker. De pigmentatie is ook gewoon super en de lipstick is heerlijk zacht. Wel is mijn lipstick afgebroken wat ik best snel vind en eigenlijk nog nooit eerder heb gehad. Dus dat is wel heel jammer. Op mijn lipswatch vind ik de kleur al een stuk minder aanwezig en daarom ook mooi om gewoon dagelijks te gebruiken.

 

Pop of Pastel lip trioPop of Pastel lip trio Pop of Pastel lip trio

 

Wonder – Pastel Rose

De laatste kleur is echt een Wonder namelijk de Pastel Rose lipstick. Deze kleur zou op het eerste aanblik mijn voorkeur hebben en is ook echt wel iets wat ik dagelijks zou dragen. De swatch op de pols en op de lippen vind ik dan ook allebei erg mooi. Ik moet toch ook wel zeggen dat dit mijn favoriete kleurtje is, daarna Charisma (Peach) en daarna Mystify (Lilac).

 

Pop of Pastel lip trioPop of Pastel lip trio Pop of Pastel lip trio

 

Voor welk kleurtje zou jij gaan?

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: