Eindelijk vond ik de Pastel nail polish van het merk Max & More (Exclusief bij de Action). Alhoewel ik ze liever in de zomer had willen hebben ben ik toch nog blij om ze gevonden te hebben en de nagellak van het merk te kunnen testen. Ik kocht alle vier de kleuren, kom je gezellig meelezen?

 

N441 Think Pink

Het eerste kleurtje uit de Pastel nail polish collection van Max & More is N441 Think Pink. Het kleurtje is heel mooi creamy zacht roze. Een beetje naar het babyroze toe wat het eigenlijk altijd wel goed doet. Met een laag nagellak ben ik eigenlijk wel erg tevreden hoe gemakkelijk de nagellak aan te brengen is. Voor het snelle drogen zodat ik sneller foto’s kon maken heb ik de nail dry spray gebruikt. Deze heb ik ook bij de Action gekocht maar is niet van het merk Max & More. De nagellak kost €1,25 per stuk wat een mooi budget prijsje is. Ik zag dat er ook nieuwe herfst kleuren uitgekomen zijn en mocht je graag wissel van nagellak kleuren of het maar kort dragen en makkelijk weghalen. Dan is deze nagellak zeker wat voor jou!

 

Pastel nail polishPastel nail polish

 

N450 Summer Dream

Het tweede kleurtje N450 Summer Dream is een mooie lavendel achtige lila kleur. Ik vind dit echt een prachtig kleurtje die in de zomer veel zou dragen!

 

Pastel nail polishPastel nail polish

 

N477 Mint To Be

Aangezien ik een zwak voor groen heb in welke variant dan ook is deze kleur N477 Mint To Be ook echt To Be! Ik ben helemaal verliefd op deze kleur. Het zachte groen is zeker een echte blikvanger!!

 

Pastel nail polishPastel nail polish

 

N454 Purple Cloud

Het laatste kleurtje N454 Purple Cloud is een wat diepere kleur paars dan de Summer Dream van hierboven. De kleur zit een beetje tussen het pastel paars en pastel blauw in en maakt het daardoor zeker een interessant kleurtje. Ik ben in ieder geval fan van alle vier de kleurtjes en zou de nagellak zeker weer opnieuw aanschaffen!!

 

Pastel nail polishPastel nail polish

 

Welke kleur spreekt jouw het meest aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: