Pastel palettes van Huda Beauty

Ik wilde de drie Pastel palettes van Huda Beauty al een tijdje kopen. Ondanks dat het Mercury Retrograde palette wel bevallen is blijf ik Huda best prijzig vinden. Toen er een goede aanbieding kwam heb ik gelijk mijn slag geslagen en alledrie de palettes gekocht. Lees je mee?

 

Pastels rose palette – Huda Beauty

De eerste van de pastel palettes is de rose variant. Deze bevat voornamelijk zachte oudroze tinten en wat nude kleuren. Daarnaast zitten er twee soorten geel in, waarvan 1 matte en 1 een shimmer afwerking heeft. Ik vind dit eigenlijk best wel bij het palette passen en het ook wat extra’s geven. De palettes zijn onder andere te koop bij The Beauty Editor voor €28,95 per stuk.

 

Pastel palettesPastel palettes Pastel palettesPastel palettes

 

Swatches

De swatches zijn eigenlijk allemaal wel goed. De matte kleuren swatchen erg gemakkelijk en hebben een goede pigmentatie. De shimmers zijn wat crème/boter achtig maar swatchen ook erg gemakkelijk. Maar vaak vind ik deze shimmers wel minder gepigmenteerd dan normale shimmers. Toch zien ze er met het swatchen best goed uit, ik ben benieuwd!

 

 

Make-up looks

Omdat het palette geen namen voor de oogschaduw kleuren heeft gebruik ik de cijfers 1 t/m 9 voor de kleuren. Voor mijn eerste look heb ik de kleuren 1 (matte), 4 (matte), 5 (shimmer), 6 (shimmer), 7 (matte), 8 (matte) en 9 (matte) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren 4 (matte), 5 (shimmer), 6 (shimmer) en 7 (matte) gebruikt. Met beide looks ben ik erg tevreden. De kleuren zijn onwijs gemakkelijk om mee te werken en ook erg goed gepigmenteerd.

 

Pastels mint palette – Huda Beauty

Het mint palette van Colourpop vond ik toen wat tegenvallen in de pigmentatie en toch zijn mint/turquoise kleuren ook een van mijn absolutie favorieten. Er zitten ook wat nude kleuren in deze hadden wat mij betreft eigenlijk wel vervangen mogen worden door wat groene kleuren. Maar het is altijd handig om bij de hand te hebben.

 

Pastel palettesPastel palettes Pastel palettesPastel palettes

 

Swatches

Ook deze swatches zien er weer goed uit. De matte kleuren zijn wel mijn absolutie favoriet tot nu toe tijdens het swatchen. En de shimmer in het midden uit de eerste en uit de laatste rij ziet er ook wel erg mooi uit.

 

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren 2 (shimmer), 3 (matte), 4 (shimmer), 8 (shimmer) en  9 (matte) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren 1 (matte), 3 (matte), 8 (shimmer) en 9 (matte) gebruikt. Ik hou van groene kleuren ben echt onwijs blij met hoe deze mint kleuren uitvallen. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, makkelijk aan te brengen, makkelijk te blenden en vooral ook erg mooi.

 

 

Pastels lilac palette – Huda Beauty

Het laatste pastel palette is het Lilac palette. Ook paars is een van mijn favoriete kleuren en er word altijd gezegd dat dit mooi staat bij mijn groene ogen. Dit palette bevat echt super mooie kleurtjes paars en ook weer een aantal nude kleurtjes erin.

 

Pastel palettesPastel palettes Pastel palettesPastel palettes

 

Swatches

Ik denk van alledrie de palettes dat ik dit Lilac pastel palette wel echt de beste swatches vind hebben wat betreft de shimmers. De matte kleuren uit dit palette zien er met het swatchen ook goed uit. Maar deze zagen er eigenlijk wel in elk palette mooi uit.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste look heb ik de kleuren 1 (matte), 3 (shimmer), 6 (shimmer) en 9 (matte) gebruikt. Voor mijn tweede look heb ik de kleuren 1 (matte), 2 (shimmer), 7 (matte) en 9 (matte) gebruikt. Er werd ergens een gezegd dat deze palettes op Colourpop leek. Eerlijk gezegd vind ik deze palettes veel beter dan sommige van Colourpop. Zo heb ik de Mint to be van Colourpop weggedaan omdat ik de pastels mint beter vind. En de Lilac a lot van Colourpop ook weggedaan omdat ik deze pastels lilac beter vind. Wat mij betreft zijn deze drie pastels van Huda Beauty ook zeker wel een aanrader!!

 

 

 

Welke van deze drie is jouw favoriet?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.