Het pastels palette van Beautybay sprak mij op het eerste blik gelijk aan. Meestal wacht ik altijd eerst een review af van een palette (behalve die van Jeffree Star). Maar dit palette wilde ik onwijs graag hebben en de prijs van €12,- valt nog best mee bij een eventuele miskoop. Lees je mee?

 

Pastels palette van Beautybay

Het pastels palette van Beautybay bevat 8 verschillende kleuren. Het palette is Vegan, Cruelty-free en zou een hoge formule voor een goede pigmentatie bevatten. Ik kocht het palette gelijk toen het gelanceerd werd op Beautybay. De kleuren in het palette spreken mij erg aan en ik wilde ook graag een pastels only palette hebben. Het pastels palette ziet er zowel van de buitenkant als van de binnenkant erg mooi uit. Ik kon dan ook niet wachten om het palette te gaan swatchen. Het palette is momenteel uitverkocht maar komt wel weer terug in stock. Het palette is te koop bij Beautybay zelf voor €12,-

 

Pastels Pastels

 

Swatches

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij het swatchen van de eerste rij best tevreden was. De kleuren waren gemakkelijk te swatchen en waren ook goed gepigmenteerd. De tweede rij was eigenlijk een stuk lastiger en hier begon ik dus wat te twijfelen aan het palette. De eerste rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden: Cloud free, Euphoria, Daze en First Light. De tweede rij swatches bevat de kleuren van boven naar beneden: Golden Hour, Serenity, Lovesick en Day Dream.

 

PastelsPastels

 

Make-up look

Ik heb de pastels zo aangebracht zoals ik eigenlijk altijd doe met een instagram make-up look. Ik gebruik de Essence concealer als base en meestal helpt dit altijd goed om de oogschaduw long lasting te houden en dat de kleuren er beter uitkomen. Helaas verdwijnt de gehele pigmentatie van de kleuren bij het aanbrengen en leek het net alsof ik afgebrokkelde krijtjes van mijn dochter aan het gebruiken was. Ik vind het nog steeds erg zonde want ik vind de kleuren wel echt onwijs mooi. Wellicht geef ik het palette eerdaags nog een kans maar for know beland die even in de la 🙁

Voor de make-up look heb ik de kleuren First Light, Baze, Serenity, Golden Hour en Cloud Free gebruikt. De enige kleur welke eigenlijk best redelijk was dat was de blauwe kleur Cloud Free.

 

 

Wat vind jij van het pastels palette? Ben je ook fan van pastel kleuren?

4 Reacties

  1. Wat jammer dat hij niet fijn werkt! Ik heb er ook nog over gedacht deze aan te schaffen, toch maar goed dat ik dat niet gedaan heb dan.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: