Pat McGrath Nirvana eyeshadow palette

Mijn laatste Pat McGrath review is natuurlijk met het main item namelijk het Celestial Nirvana oogschaduw palette. Ik ben zo enorm benieuwd naar de kwaliteit hiervan. Jij ook? Kom dan gezellig meelezen…

 

Pat McGrath Celestial Nirvana oogschaduw palette

Het Pat McGrath Nirvana oogschaduw palette ziet er van de buitenkant al heerlijk uit met de mooie roze en gouden kleuren welke niet alleen op de buitenverpakking zitten maar ook doorlopen op het palette. Dit is iets wat bij de Pat McGrath blush en highlighter uit de Celestial Nirvana niet het geval was. De kleuren in het oogschaduw palette trekken mij zeker aan de nude kleuren met wat frisse kleuren is helemaal naar hoe een palette hoort te zijn. Maar omdat er zoveel moois inzit ben ik wel even in dubio met welke kleuren ik mijn eerste make-up look wil gaan maken..

Helaas is het palette bij Pat McGrath zelf uitverkocht maar nog wel bij diverse webshops als Douglas verkrijgbaar. Ik heb verschillende prijzen tussen de €65,- (sale) en €85,- gezien.

 

Pat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath NirvanaPat McGrath Nirvana

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Nightfall, Cosmic champagne, Nocturnal navy, Lunar lavendel, Auburn allure en Golden angelica. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Bronze infatuation, Desert divinity, Eternal amour, Fabulosity, Heavenly Bronze en Flame Fatale. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Altered State, Gilty opulence, Violet vixen, Aquarian dream, Venusian peony en Starlit copper. De swatches zien er allemaal echt super goed uit. Ik ben zo onwijs benieuwd naar de kwaliteit op de ogen!

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Violet Vixen (matte). Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt. Deze heb ik opgevuld met de kleuren Venusian Peony (matte), Flame Fatale (matte) en Violet Vixen (matte). De glitterlijn heb ik met loose glitters aangebracht. Voor deze eerste make-up look heb ik ook de Divine Blush en de Sublime Skin Highlighter gebruikt van Pat McGrath. Ik heb wat verschillende meningen gehoord over de pigmentatie van het Celestial Nirvana palette maar ik ben echt onwijs tevreden over de pigmentatie. Maar ook het blenden was erg gemakkelijk, en er was eigenlijk helemaal geen fall out. Kortom ik ben dus gewoon erg tevreden en wil zeker wel meer van het merk gaan uitproberen.

 

 

Wat vind jij van het Celestial Nirvana eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.