Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Skincare

Patchology gel pads, mini mask en sheetmask

Via Beautytasting.com kon ik kennis maken met een aantal producten van Patchology. En iedereen die mij al langer volgt weet dat ik gek ben op maskers. Ik probeerde deze producten dus met liefde uit. Kom je mee verder lezen?

 

Patchology flashpatch Eye gel pads

Van het merk Patchology ontving ik via Beautytasting twee soorten eye gels, en twee soorten sheetmaskers. Ik ben echt gek op eye gel pads, dus hier ben ik wel heel erg blij mee. De eerste variant zijn rejuvenating pads deze bevatten onder andere cafeïne en collageen om vermoeide ogen tegen te gaan. Persoonlijk merk ik zelf ook de meeste verandering bij goede skincare onder mijn ogen. Denk hierbij aan helderheid en mindere kringen, uiteraard wel met continue gebruik!

Deze pads zijn zowel los te koop om uit te proberen voor €4,-. Gebruik je het regelmatig zou je een 5 pack kunnen kopen voor €12,-. Of gebruik je het net zo graag als mij kun je een 30 pack kopen voor €40,-. Maar via mijn blog mag ik nu op de gehele website van Beautytasting 20% korting aanbieden met de code BEAUTYANDLIFE20 (affiliatie). Bovendien krijg je bij elke aankoop 3 gratis samples en vanaf €50,- zelfs een gratis gift!

 

Patchology Patchology

 

Patchology restoring night gel pads

De tweede variant eye gels zijn de Patchology restoring night pads. Deze pads bevatten onder andere Retinol, Peptiden en andere ingrediënten welke een anti aging effect hebben. Maar het bevat ook nog Atlantische ceder welke donkere kringen verhelderd en verminderd. Je brengt de pads aan voor het slapen en zo kan de huid zich gedurende de nacht verder herstellen. Ook deze zijn per stuk te koop, per 5 stuks te koop en per 30 stuks te koop op Beautytasting. Ik vind beide pads persoonlijk erg fijn en ga ook zeker van allebei eerdaags de 30 stuks verpakkingen kopen voor mezelf.

 

Hoe gebruik je de pads? Breng het altijd aan op een schone huid. De pads laat je voor minimaal 5 minuten intrekken of langer wanneer gewenst. Na gebruik kun je het resterende serum zachtjes in de huid masseren. Geef hierbij niet teveel druk want de huid onder de ogen is de gevoeligste en dunste huid.

 

Patchology

 

Patchology hydrate flashmasque

Het flashmasque is ideaal wanneer je toch graag een sheetmasker wilt gebruiken maar niet 20 minuten wil laten zitten. Dit masker zorgt er namelijk voor dat je met maar 5 minuten inwerktijd weer helemaal fris bent. Het masker bevat onder andere 5 belangrijke ingrediënten (waaronder Hyaluronzuur) welke ook echt bewezen zijn een hydraterende werking te hebben. Bij mijn huid merk ik altijd veel verschil van hydraterende maskers, het zorgt er namelijk voor dat je huid er minder vermoeid uitziet en geeft een lichte glow aan de huid. Om dat resultaat vast te blijven houden is het wel belangrijk om minimaal 1 x per week een masker te gebruiken. Het flashmasque is te koop per stuk voor €6,- of per 4 pack voor €22,- op Beautytasting.

 

Patchology

 

Patchology mini mask the good fight

Wanneer je last heb van oneffenheden wil je waarschijnlijk geen masker gebruiken voor je hele gezicht. Patchology heeft daar de oplossing voor met deze mini sheet maskers genaamd the good fight (super leuk). De mini sheet maskers bevatten onder andere tea tree en wilgenschors om puisjes tegen te gaan en pepermunt welke de huid kalmeert. Ik heb zelf heel weinig last van oneffenheden, en wanneer ik het heb zou ik genoeg hebben aan deze kleine sheets. De mini sheet maskers zijn per stuk te koop voor €4,- of per 5 pack voor €12,- bij Beautytasting.

 

Patchology Patchology

 

Ben jij al bekend met het merk Patchology?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

9 reacties

 • Caroline

  Nee, ik ben niet bekend met dit merk maar krijg wel gelijk zin om eens lekker met maskertjes en dat soort dingen aan de haal te gaan. Even niet werken, maar tijd om te ontspannen met me-time.

 • Manon

  Ik heb zoveel sheet masks liggen, maar gebruik het bijna nooit omdat het toch een soort russian roulette is op hoe mijn huid erop reageert. In de zomer gebruik ik het wel iets meer dan nu.

 • Rory

  Yup! Ooit leren kennen via Douglas volgens mij. Die pads voor onder de ogen heb ik veelvuldig gebruikt en zijn zo lekker. Dat er Retinol in zit dat wist ik destijds niet. Best een heftig ingrediënt, zeker voor onder de ogen. Die eerste lijken mij ook heel fijn trouwens. Verder heb ik het geluk dat ik ook veel sheetmasks en andere maskers van mooie merken mag proberen / gebruiken. Heerlijk is dat hè?

 • Felice Veenman

  lang geleden dat ik een masker heb genomen, ik ben er toch te ongeduldig voor, vrees ik…

 • Rachel

  ik ben niet bekend met het merk maar die night gel pads klinken wel heel lekker en misschien ga ik ze wel een keer proberen

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: