Ik mocht deze zomer twee nieuwe producten uit de Payot sunny lijn uitproberen. Omdat ik al sinds Februari in Oostenrijk ben en wij tot nu toe een prachtige zomer hebben gehad, heb ik ook veel gebruik van deze producten kunnen maken. Lees je mee?

 

Payot after sun cleansing gel

Vorig jaar schreef ik een blog over de Payot sunscreen. Toevallig heb ik deze afgelopen maand opgemaakt! Maar ik was hier zo tevreden over dat ik deze volgend jaar zeker opnieuw ga kopen. Dit jaar is de lijn uitgebreid met 2 nieuwe producten. De Hydra fresh gel en de merveilleuse gelee de douche. Ik begin deze review met de tweede! Tijdens de vakantie (maar ook met de zomerse dagen thuis!) is het extra belangrijk om op te letten dat het geen nachtmerrie word. Een verbranding kan je vakantie namelijk behoorlijk verpesten en daarom is het belangrijk de huid extra goed te verzorgen.

Deze after sun douchegel kun je gebruiken voor zowel je gezicht, lichaam als voor je haar. De formule van Glycerine en plantaardige oliën zorgt er namelijk voor dat het de huid verzacht, herstelt en repareert! Daarnaast zorgt het voor een zachte maar ultra effectieve reiniging en verwijderd het zand, zout, chloor en zonproducten van de huid en haren. De Payot after sun cleansing gel heeft een advies verkoopprijs van €17,50

 

Mijn mening

Ik merk inderdaad wanneer ik op vakantie ben en er een zwembad of strand aanwezig is dat mijn huid en haar extra verzorging nodig heeft. Ondanks dat het natuurlijk allemaal hartstikke leuk en fijn is om elke dag te gaan zwemmen en zonnen, brengt het wel risico’s met zich mee. Op een vakantie gebruik ik dan ook al vaak een hele pot van een haarmasker en een hele tube after sun om mijn lichaam te beschermen.

Ik vind deze Payot echt super fijn omdat het eigenlijk een soort van 3 in 1 is en dus minder mee hoeft te nemen. Ook vind ik persoonlijk het merk Payot ook erg fijn en gebruik ik dit graag. De prijs van €17,50 vind ik nog wel erg meevallen want als je verschillende producten voor gezicht, haar en lichaam koopt ben je misschien nog wel duurder uit. Ik zou dit product dus ook wel zeker opnieuw kopen.

 

Payot after sunPayot after sun

 

Payot after sun super care

Het tweede product was de Hydra fresh gel reparateur, dit is een aftersun speciaal voor je gezicht. Je gebruikt deze aftersun aan het einde van de dag om je huid te kalmeren, hydrateren en te herstellen. Daarnaast soort het er ook nog eens voor dat je teint langer blijft en beschermt het de huid tegen vroegtijdige veroudering. Ik vind het superfijn dat er een aparte aftersun voor het gezicht is omdat ik die voor het lichaam vaak niet fijn vind in het gezicht. Deze aftersun is heerlijk mild en verzachtend op de huid en ook heerlijk zuinig door het pomp systeem.

De payot hydra fresh gel reparateur heeft een adviesprijs van €37,50. Gezien hoe zuinig het product is en ik graag iets aparts gebruik voor het gezicht dan voor het lichaam vind ik het de investering zeker wel waard. Het product is na openen ca 12 maanden houdbaar! Gezien hoeveel ik dit jaar tot nu toe heb gebruikt kan ik er de volgende zomer ook nog heerlijk gebruik van maken.

 

Payot after sunPayot after sun

 

Ben jij al bekend met het merk Payot? Zoja, wat gebruik jij van het merk?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: