Met het merk Teaology leerde ik vorig jaar voor het eerst kennis maken. Sindsdien ben ik eigenlijk helemaal fan en vooral de matcha cream en de happy skin balm behoren tot mijn favorieten van het merk. Via Beauty

 

Peach tea hydra cream

Na mijn favoriet de matcha cream is het tijd om kennis te maken met de peach tea hydra cream van Teaology. De Peach tea hydra cream is zoals de naam het al doet vermoeden een hydraterende crème. De crème bevat onder andere een blauwe thee infusie en hyaluronzuur. Deze ingrediënten hebben onder andere een hydraterend, verzachtend en verhelderend effect. 95% van de ingrediënten zijn ook allemaal natuurlijk! Bovendien is de crème ook vegan wat wel een pluspunt is tegenwoordig.

 

Peach tea hydra creamPeach tea hydra cream

 

De Peach tea hydra cream van Teaology is geïnspireerd op de krachtige werking van de Perzik. In China wordt de perzikboom namelijk beschouwd als ”de boom des levens”. Het fruitsoort perzik zou symbool zijn voor de eeuwige jeugd, voor vitaliteit en voor kracht.

De crème bevat GEEN siliconen, geen mineralie oliën, geen parabenen, geen formaldehyde, geen synthetische kleurstoffen, geen SLES, geen SLS en geen PEG’s.

Ik gebruik de crème momenteel zowel ’s ochtends als ’s avonds op een schone huid. Ik vind de crème ook erg fijn als primer voordat ik mijn make-up aanbreng. Wat ik vooral merk is dat het de huid direct verzacht. En wat ik ook erg fijn vind is dat de crème snel intrekt maar de werking ervan wel merkzaam blijft. Wat mij betreft is dit ook zeker weer een fijn product van Teaology.

 

Peach tea hydra cream

 

De Peach tea hydra cream van Teaology en andere producten van het merk Teaology zijn bij de webshop Beautytasting te koop. De crème kost €43,95 maar met mijn code BEAUTYANDLIFE20 krijg je 20% korting! De code is uiteraard geldig op de gehele website en zelfs ook op sale producten… Bovendien krijg je bij elke bestelling 3 gratis samples en vanaf een €50,- bestelling zelfs een fullsize gift!

 

Peach tea hydra cream

 

Ben jij al bekend met het merk Teaology?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie. De kortingscode betreft een affiliatie code.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: