Pearl gone wild highlighter KimChi Chic

Het merk KimChi Chic begint zich steeds meer uit te breiden in mijn make-up stash. Na een aantal palettes, make up sponges en mijn lieveling setting spray probeerde ik nu de highlighter uit. Lees je mee?

 

Pearl gone wild highlighter

Ik kocht de Pearl gone wild highlighter tijdens de black friday actie vorig jaar waar alles 1 plus 1 was. Omdat ik op dat moment al zoveel gekocht had nam ik dus alleen de highlighter twee maal. Tot nu toe bevallen de producten van het merk KimChi Chic ook altijd wel en desnoods kan ik altijd 1 highlighter weggeven of verkopen. Allereerst de verpakking deze is in de vorm van een hart en bevat aan de binnenkant een spiegeltje. Op het eerste blik is de highlighter bijna te mooi om te gaan gebruiken. De highlighter is ook bij de Boozyshop te koop voor €19,95 en dat is die ook zeker wel waard.

 

Pearl gone wild highlighterPearl gone wild highlighterPearl gone wild highlighter Pearl gone wild highlighter

 

Swatches & Make-up look

De swatch van de highlighter ziet er echt awesome uit! Ik heb de highlighter in mijn make-up look aangebracht op mijn jukbeenderen, mijn neusbrug, mijn kin en een klein beetje bij mijn bovenlip. Soms breng ik ook nog wat highlighter aan onder mijn wenkbrauwen maar dat had ik nu niet gedaan. Ik vind de highlighter echt super mooi, het heeft iets weg van mijn favoriet van Fenty maar dan goedkoper. Ik ben nu ook wel heel blij dat ik er hier twee van heb haha.

 

Pearl gone wild highlighter

 

Wat is jouw favoriete highlighter?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.