Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze Pearle bril heb maar ivm de zwangerschap en voornamelijk de zwangerschapsdementie was ik helemaal vergeten om deze review te posten. Omdat ik het wel zeker een review waard vind post ik het alsnog en de aktie is ook nog steeds geldig!

 

Pearle limited edition bril

De Pearle bril die ik uitgekozen heb ik erg verschillend van mijn vorige bril. Meestal ging ik altijd voor een zwart montuur met dikke randen, maar ik vond toch dat dit mij wat strenger qua uiterlijk maakte. Recentelijk had ik ook een nieuwe bril laten maken bij Specsavers van de Kylie Minoque lijn. Deze bril leek dan weer weer redelijk op dit monteur, behalve dat ik dit keer voor nog dunnere zijranden ben gegaan.

 

De kleur van de bril is een mooie zacht oudroze met zilveren zijranden. Het was even zoeken voor dit montuur want ik het boekje viel deze mij al op maar de voorraad per filiaal verschilt natuurlijk ook. Uiteindelijk heb ik deze laten bestellen bij het filiaal in Heerhugowaard (in de middenwaard).  Een paar dagen later was de bril er al maar de glazen moesten nog geslepen worden. Dit mocht ik onder begeleiding zelf doen!

 

Pearle Pearle

 

De bril is met de dunnere pootjes wel even wat wennen vergeleken met mijn oude model. Maar verder vind ik de bril erg fijn zitten! Na een tijdje heb ik zelf geeneens meer door dat ik een bril opheb.

 

Selfie time!!

Natuurlijk met een nieuwe bril hoort er ook een selfie bij. Zoals je kunt zien ben ik echt super tevreden met mijn nieuwe bril en kan ik weer even vooruit!

 

 

De brillen uit de limited edition zijn allemaal €100,- inclusief glazen op sterkte! Je herkent deze monturen aan de sticker op het montuur.

 

Draag jij een bril? Zoja met of zonder sterkte?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: