De Lidl is de laatste tijd al een behoorlijke hype geweest. Eerst met de Lidl Cien verzorgingsproducten van de cellular lijn welke zouden lijken op La Prairie. Dit keer kwam Lidl Cien uit met een brow perfect lijn welke wel erg veel lijkt op de Benefit Ka-Brow producten! In deze blog test ik dus uit of ik de perfect brows kan krijgen…

 

Powder & Wax

Perfect brows, is het mogelijk? Op het moment gebruik ik zelf een wenkbrauw poeder van Essence ( natural blonde stylist set). Omdat mijn wenkbrauwen een van de dingen zijn waar ik de komende tijd meer wil mee gaan oefenen heb ik deze producten allemaal aangeschaft. Zo weet ik wat het beste bij mij en mijn ervaring past. Een poeder vind ik erg fijn en eigenlijk vrij gemakkelijk in gebruik. Omdat het display een complete chaos was en er geen tester waren heb ik beide kleuren meegenomen (natural brown en deep brown)

Ik ben dus echt alles behalve een pro in wenkbrauwen maar oefening baart kunst! Ik vond de powder wel erg fijn in gebruik het korrelde niet en beide kleuren waren voor mij draagbaar. Met wax ben ik helemaal nog niet thuis dus deze heb ik nog niet gebruikt.

 

perfect brows perfect brows perfect brows perfect brows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

perfect brows perfect brows

 

Brush & Pen

Ik kon de producten niet van te voren bekijken vanwege de bescherming en wilde het ook niet open maken. Ik had zelf een harde potlood verwacht maar er zacht een zachte (draaibare) potlood in. Ook hiervan had ik dus beide producten meegenomen want aan het kleine randje wist ik niet welke kleur mij beter zou passen. Ik vind de potloden erg fijn in gebruik maar het borsteltje wat eraan vast zit is wel erg hard!

 

perfect brows perfect brows perfect brows perfect brows

 

Eyebrow gel

Een eyebrow gel was voor mij dus echt de allereerste keer. Ik had eigenlijk verwacht dat de eerste kleur natural brown voor mij het beste zou zijn maar uiteindelijk bleek dat de deep brown mij veel mooier stond. Ik vond de natural brown ook geen mooie kleur, deze had ook meer een oranje achtige gloed erin wat je heel erg zag. De deep brown vond ik in de swatch erg heftig maar op de huid uiteindelijk mooi. Ik denk dat ik dit product wel het meest lastige vond om mooi aan te brengen.

 

perfect brows perfect brows perfect brows perfect brows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

perfect brows perfect brows

 

Pomade

Een pomade is denk ik wel mijn meest favoriete wenkbrauw product en ik heb deze ook al van Freedom (Kruidvat) uitgeprobeerd. Ook hiervan nam ik beide kleuren mee omdat ik vanuit de verpakking niet zeker wist welke beter zou passen. De natural brown is een stuk bruiner dan bij de voorgaande producten en de deep brown vond ik bijna tegen het zwart aangaan. Uiteindelijk vind ik beide kleuren wel erg mooi staan en ligt het aan mijn make-up welke van deze kleur ik op dat moment zou gebruiken. Ik gebruik de natural brown pomade op het moment eigenlijk standaard en heb mijn Essence poeder hiervoor laten varen. Perfect brows heb ik misschien nog niet maar ik vind het zeker al in de buurt komen!

 

perfect brows perfect brows perfect brows perfect brows

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

perfect brows perfect brows

 

Highlighter

Met een wenkbrauw highlighter kun je blijkbaar dus je wenkbrauwen liften. Dit kan ik ook al door moeilijk te kijken maar daar krijg je weer rimpels van. Dit product is wat lastiger om op de foto te krijgen, zoals je ook op de swatch kunt zien. Je brengt de highlighter lichtjes aan onder je wenkbrauw en tadaa!

 

perfect brows perfect brows

 

Naar mijn mening mogen deze producten zeker in het vaste assortiment terecht komen! Ik zou Lidl dan alleen wel adviseren ook testers neer te zette. Zodat de verpakkingen niet half open achterblijven, of al gebruikt zijn op iemand anders. De producten waren variërend in prijs van €1,99 tot €2,99 wat een mooie prijs voor deze producten is! Mede blogger in Crime Lotte van Beautifuldisaster probeerde de pomade en gel uit op haar blog!

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: