Daar ben ik weer! Ik heb de afgelopen maanden (Juni, Juli & Augustus) even wat rust tot mij genomen en na te denken over mijn blog. Ik wil namelijk een aantal veranderingen gaan toebrengen. Al zal daar nog wel wat tijd overheen gaan. Voor nu ben ik dus even terug met wat inhaalwerk. Vandaag de Perfectly Imperfect Glossybox unboxing. Kom je gezellig meelezen?

 

Perfectly Imperfect – Glossybox Mei 2022 unboxing

Voordat ik begin aan de unboxing van de Glossybox Mei met het thema deze maand Perfectly Imperfect vertel ik ook altijd even wat ik in deze box ben misgelopen. Het eerste product wat ik ben misgelopen is van Hawaiian Tropic een van de twee zonnebrand varianten. Het merk spreekt mij wel erg aan maar ik sta op de PR lijst van dit merk en daarom vind ik het niet heel erg. Beide producten heb ik overigens ook al in huis waar ik wel erg tevreden mee ben. Het tweede product is een love glow + shine body lotion van Dove. Ook dit vind ik niet heel erg omdat ik liever een body butter gebruik dan een body lotion.

Van het merk Kneipp ben ik een douchegel misgelopen. Ook hier geldt hetzelfde als met Hawaiian Tropic ik sta op de PR lijst dus ik krijg de meeste Kneipp producten al. Ook dit geld weer voor het nieuwe scheermesje van Wilkinson Sword Intuition. Deze heb ik als PR ontvangen en hier ben ik heel heel heel erg blij mee! Het volgende product wat ik ben misgelopen is een Pony puffin special edition. Hiermee zou je een prachtige paardenstaart kunnen maken.

Hier was ik wel benieuwd naar geweest ook omdat ik voor de prijs van €9,95 het misschien niet zo snel zelf zou uitproberen. Van het merk Alverde ben ik een overnight mask gold misgelopen. En ondanks dat ik gek ben op maskers spreekt dit merk mij niet zo heel erg aan. Van het merk Saint Luxe Beauty ben ik een setting spray misgelopen. Deze heb ik al eens gehad in een Glossybox (of in een Lookfantastic box) dus dit vind ik ook niet zo heel erg. Van het merk Grace & Stella ben ik een rose water facial spray misgelopen en ook deze heb ik al van een eerdere box. Vervolgens ben ik van het merk Schaebens een overnight boost serum misgelopen. En ik ben hier heel blij om omdat ik dit al genoeg heb gekregen via Glossybox.

Ik heb nog nooit zo een lange tekst gehad aan producten die ik ben misgelopen meestal zijn dit er namelijk maar 5 maar in deze editie was blijkbaar onwijs veel afwisseling (en naar mijn mening restjes). Van het merk Balea ben ik een hydrogel masker misgelopen en deze heb ik zelf al aangeschaft destijds dus dit vind ik ook niet erg. Van het merk Urtekram ben ik een wild lemongrass day cream misgelopen. Het merk spreekt mij erg aan en ik sta hier ook op de PR lijst maar hier was ik nog wel benieuwd naar geweest. En als laatste een van de vier maskers van Beauty Glam waarvan ik er ook al eens een aantal heb gekregen. Naar mijn mening dus ook niet heel erg interessant.

 

Perfectly Imperfect Perfectly Imperfect

 

KNDR beauty – Mood Stick

Naar de KNDR Mood Stick was ik wel erg benieuwd! Maar de originele verkoopprijs van €20,50 voor een lip balm schrok mij wel erg af. De kleur die je op je lippen krijgt is afhankelijk van de PH waarde van je huid en daarom verschillend bij iedereen. De verpakking is in ieder geval super leuk. En het blauwe kleurtje van de lip balm is ook wel erg interessant.

 

Perfectly Imperfect Perfectly Imperfect

 

Daily Round silicone scrubber

De dag heerlijk beginnen met een skincare routine? Het schijnt het zeker waard te zijn om deze siliconen massage pad toe te voegen aan je skincare routine met je favoriete reinigingsproduct. Ik ben hier dus zeker wel benieuwd naar. De originele verkoopprijs ligt bij €15,95 per stuk.

 

Perfectly Imperfect

 

Pixi by Petra – Beauty blush duo

Het merk Pixi by Petra is mij zeker wel bekend en naar deze blush duo ben ik ook wel erg benieuwd. Al lijkt de rechter mij meer een highlighter dan een blush. De originele verkoopprijs is €22,- en mocht het product bevallen is dat ook zeker wel een prijs die ik voor dit merk zou betalen.

 

Perfectly Imperfect

 

Alverde lidschatten pinsel

Van het merk Alverde heb ik een lidschatten pinsel gekregen. Ik ben best wel selectief met mijn kwasten en gebruik deze meestal van Morphe of Zoeva. Eerlijk gezegd ziet het er ook niet naar uit alsof het een kwast is die ik heel erg fijn ga vinden. De losse verkoopwaarde van €2,95 zou ik er ook niet zo snel voor betalen.

 

Perfectly Imperfect

 

Borotalco – Deodorant

Naar deze deodorant van Borotalco ben ik dan wel weer heel erg benieuwd. Ik wilde dit merk al eens voor een langere tijd uitproberen. Maar vind de prijs van €4,99 best hoog voor een deodorant. Dit vind ik zeker wel een leuk product uit de Perfectly Imperfect box.

 

Perfectly Imperfect

 

Keys – Let me glow illuminating serum

Het merk Keys ken ik nog niet en naar dit serum ben ik ook wel erg benieuwd. De prijs van €28,- voor 30 ml is best hoog. Maar mocht het van goede kwaliteit zijn is skincare dat soms ook wel echt waard. Ik ga dit product zeker de komende tijd lekker uitproberen.

 

Perfectly Imperfect

 

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: