Ik denk dat dit wel de grootste maskerdonderdag ooit is. Vandaag review ik 2 mini masker kits van Peter Thomas Roth. Het eerste set is een mini mask-erade met 5 maskers. Het tweede set is een mini mask-appeal met 3 wat grotere maskers.

 

Peter Roth mask-erade

Het eerste set is de Peter Roth mask-erade. Dit set bevat 5 verschillende soorten maskers met elk 14 ml inhoud. Deze mini maskers zijn een van de best verkochte maskers van Peter Roth en elk masker bied iets anders. H et set bevat van links naar rechts: Rose stem cell bio repair gel masker, 24k gold pure luxury lift & firm masker, Irish moor mud purifying black masker, Cucumber gel mask extreme de-tox hydrator en Pumpkin enzyme mask enzymatic dermal resurfacer.

Ik heb het set zelf gekocht bij Boozyshop, daar kon ik het set niet meer vinden maar het is nog wel bij onder andere Beautybay te koop voor ca €16,-

Bijna elk masker heeft dezelfde gebruiksaanwijzing, maar ik neem ze toch nog even door.  Het Rose masker heeft een inwerktijd nodig van 10 minuten waarna je het grondig uitspoelt. Het masker heeft een kalmerend en verkoelend effect en om dat effect te versterken kun je het masker in de koelkast bewaren. Het 24K gold masker heeft een inwerktijd van 5-10 minuten waarna je grondig uitspoelt. Het Irish mud masker heeft een inwerktijd van 10 minuten nodig waarna je het kan verwijderen met een muslin cloth. Het cucumber masker heeft een inwerktijd van 10 minuten en kun je ook in de koelkast bewaren voor een extra verkoelend en kalmerend effect. Het laatste masker pumpkin masseer je met kleine draaiende bewegingen op het gezicht en laat je inwerken voor 3-7 minuten.

Wanneer je de maskers zuinig gebruikt kun je er ca 3 maal gebruik van maken (per tube).

Peter Roth Peter Roth Peter Roth Peter Roth Peter Roth Peter Roth Peter Roth

 

Peter Roth mask-appeal

Het enige masker welke ik eigenlijk nog niet had vanuit het mask-erade setje was het Hungarian thermal water mineral rich atomic heat masker (een hele mond vol). Deze drie maskers in het setje bevatten allemaal 30 ml. Ze zijn dus net als de maskers hierboven ideaal om mee onderweg te nemen. Het Hungarian masker verminderd fijne lijntjes/rimpels en gaat een doffe huid tegen. Het masker heeft een zeer korte inwerktijd van maar 3 minuten dus ook ideaal als je er niet van houd om 20 minuten met een masker op te zitten.

Het komkommer masker vind ik heerlijk verkoelend, fijn en zacht en zou ik aanbevelen om de dag lekker fris te beginnen. Het pumpkin enzyme mask gebruik ik zelf voornamelijk s avonds nadat ik mijn gezicht goed gereinigd heb en het Hungarian masker vind ik voornamelijk fijn als ik weinig tijd of minder zin heb in een hele routine.

Het mask appeal set heb ik ook bij de Boozyshop gekocht in de sale voor €8,95. Helaas kon ik het ook niet meer vinden en ook niet bij Beautybay. Wel zijn alle maskers gewoon full-size bij veel winkels te koop.

 

Peter Roth Peter Roth

 

Welk masker lijkt jou het fijnst?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: