Pie palette van Glamlite cosmetics

Het Pie palette ziet er weer om op te vreten uit, maar gelukkig het een oogschaduw palette wat ook een stuk beter voor mijn dieet is. Wat mij betreft is het weer echt een pareltje en een musthave van Glamlite cosmetics. Kom je meelezen?

 

Pie palette Glamlite cosmetics

Het Pie palette is een van de nieuwste Glamlite palettes. Ik heb al lange tijd getwijfeld om deze te bestellen bij Glamlite cosmetics zelf, maar de verzendkosten en eventuele douane kosten maken het een stuk minder leuk. Gelukkig heeft Boozyshop hun Glamlite lijn uitgebreid met een aantal nieuwe producten waaronder dus het Pie palette. Het palette ziet er uiteraard weer super heerlijk en vooral mooi uit, het bevat 9 pan oogschaduw en een blush. Persoonlijk vind ik de palettes van Glamlite echt super en ik vind het nu ook wel leuk om een blush erbij te hebben! Het palette is uiteraard weer vegan & cruelty free! Het palette is te koop bij Boozyshop voor €28,95.

 

Pie palettePie palette Pie palettePie palette

 

Swatches

De eerste swatch foto bevat de blush genaamd Cherry Pie Blush. De tweede rij swatches bevat drie shimmers in de kleuren Apple Pie, Nutty Pecan en Blueberry. De derde rijs watches bevat dan weer drie matte kleuren Mud Pie, Pumpkin en Mixed Berry. De vierde en laatste rij swatches bevat een mix aan shimmer en matte in de kleuren Blackberry, Peach en Sweet Potato. Het enige wat ik kan zeggen over de swatches is echt wow! De pigmentatie is echt super super goed maar ook de dekking is weer super. De kleuren swatchen enorm gemakkelijk, dus ik ben weer erg benieuwd naar de looks.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de kleuren Mud Pie (matte), Pumpkin (matte) en Nutty Pecan (shimmer) gebruikt). Ik ben wel erg tevreden over deze look, het is een mooie vampy look geworden. En de lipstick van Glamlite is ook echt een knaller, maar over deze morgen meer 😉

 

Pie palettePie palette Pie palettePie palette

 

Wat vind jij van het Pie palette?

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.