Het Pink glitter show palette van Essence is uit de Royal collectie. De Royal collectie was een sister collectie van Essence en Catrice samen waarvan ik al een aantal palettes zelf had gekocht. Ik kan ook wel bijna zeggen dat het hele display in mijn make-up kamer inmiddels staat haha.

 

Pink glitter show

Het pink glitter show palette ziet er van de buitenkant super mooi en girly uit. Het palette is met een gouden kleur omhuld. De voorkant van het palette bevat allemaal roze confetti welke je heen en weer kunt laten bewegen. De binnenkant van het palette bevat een mooie grote spiegel wat ik persoonlijk altijd wel een pre vind met een palette. Zoals met elk palette uit de royal sister collectie zat er ook een stickervel in. Ik weet nog niet precies wat ik hiermee ga doen misschien gebruik ik ze in mijn agenda of geef ik ze aan mijn nichtje.

Het palette bevat 12 verschillende kleuren waarvan er drie kleuren een matte afwerking hebben en de resterende 9 kleuren een shimmer afwerking hebben. Wat ik super fijn vind is dat de kleuren een velletje met namen hebben Dit is altijd erg gemakkelijk om met mijn make-up looks op mijn blog of review uit te leggen welke kleuren ik gebruikt heb. Het palette is bij de Kruidvat te koop voor €6,99

 

Pink glitter showPink glitter show Pink glitter showPink glitter show Pink glitter showPink glitter show

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de kleuren: Promise my love, girl next door en mirror mirror on the wall. De tweede rij swatches bevat de kleuren: In the moonshine, put a ring on it en be my romeo. De derde rij swatches bevat de kleuren: Here I am, love story en castle made of sand. De vierde en laatste rij swatches bevat de kleuren: Last kiss, dine & wine en royal gardens.

De kleuren swatchen erg makkelijk en voelen zacht aan. De pigmentatie is op het eerste blik wel erg goed en de kleuren swatchen ook erg goed.

 

 

Make-up look

Ik ben helaas niet erg tevreden over de look. Het palette gaf uiteindelijk heel weinig pigment op de ogen en brokkelde eigenlijk al helemaal kapot in de pan zelf nog. Iets wat ik zeker niet had verwacht na de swatches en zeker ook niet na de geweldige Disney palettes van Essence. Daarnaast had de oogschaduw ook redelijk veel fall out en kon ik totaal niet opbouwen.

 

 

Heb jij iets uit de royal collectie gekocht? Zoja, wat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: