Pink religion eyeshadow palette Jeffree Star

Het is alweer een tijdje geleden sinds het laatste Jeffree Star Cosmetics palette. En hoe nice is deze nieuwste uit de Pink Religion collectie dan wel niet! En op het moment van schrijven zie ik alweer een nieuwe collectie op de planning staan, hoe excited! Kom je meelezen?

 

Pink religion oogschaduw palette

Het Pink Religion oogschaduw palette is weer echt een beauty voor het oog. De ammount of details aan de voorkant is echt gewoon bizar hoe mooi dit verwerkt is. Dit naast de kwaliteit van de oogschaduw maakt het de prijs ook altijd wel waard! Het palette bevat 18 pan oogschaduw met een ruime afwisseling aan mattes en shimmers. Het palette kost €60,- maar is momenteel in de aanbieding bij The Make-up Spot voor maar €54,-. Een aantal producten zoals de sacred glass highlighter palette zijn al uitverkocht, dus ik zou zeker snel toeslaan.

 

Pink religionPink religionPink religionPink religionPink religionPink religionPink religionPink religion

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Princess Crown, Pink Religion, Prom Night, Jeffree’s World, Beauty Killer en Handbag Queen. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Sainit Star, Strawberry Youth, Diva, Candy Cathedral, Holy Fire en Dollhouse LN. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Frosting Cult, Sugar Savior, Lollipop Luxury, Pink Fever, Fashion Faith en Vatican Vanity. De swatches zien er weer prima uit, eigenlijk zoals altijd gewend van JSC super goed gepigmenteerd en gemakkelijk te swatchen!

 

 

 

Make up look

Voor de eerste make up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Vatican Vanity (matte), Fashion Faith (matte), Pink Fever (matte), Pink Religion (matte), Prom Night (matte) en Princess Crown (shimmer) gebruikt. Verder heb ik uit de collectie natuurlijk de highlighter uit het Sacred Glass palette gebruikt. En ook heb ik beide velvet trapp lipsticks gebruikt (zie lipswatches onderaan de make up look) en natuurlijk heb ik ook de Holy Mist gebruikt. Over de kwaliteit van de oogschaduw ben ik zeker weer enthousiast. De oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen heeft geen fall out en is gewoon super goed gepigmenteerd en gemakkelijk te blenden. Over de lipsticks ben ik wat minder te spreken, deze breken namelijk naar mijn mening wel erg snel af voor deze prijs/kwaliteit. Ik denk dat ik het voortaan wel lekker bij de liquids hou!

 

 

Wat vind jij van het pink religion palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.