Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Shoppen,  Skincare

Pinot Grigio & Pinot Noir inspired conditioners

Voor iemand die helemaal geen alcohol drinkt is het best bijzonder dat deze haarmaskers mij dan toch aantrokken. Maar de verpakkingen zijn erg aantrekkelijk en ik verzorg mijn haar altijd graag goed met een heel douche ritueel.

 

Pinot Grigio inspired shine & smooth deep conditioner

Het Pinot Grigio masker bevat wijn extracten welke anti oxidanten bevat om het haar te verzachten en versterken. Verder bevat het masker ook resveratrol welke in de huid van druiven zit, dit beschermt en herstelt het haar. Het grape seed oil welke rijk is aan vitamine E helpt de haarpunten te verzachten en pluis te voorkomen. De lemon extract in het masker helpt het haar te revitaliseren en het pear extract in het masker laat het haar weer glanzen.

 

Ik ben over dit masker echt super tevreden. Met het vorige haarmasker was mijn haar echt bijna 1 week super mooi glanzend en zacht waar het daarvoor aan de onderkant altijd zo dof werd met opdrogen. Ook met dit masker houdt ik mijn haar erg mooi. Vanwege mijn psoriasis was ik mijn haar niet vaker dan 1 a 2 keer in de week dus het is voor mij echt super belangrijk dat ik producten gebruik welke het dan ook lang mooi houden.

 

Gebruik

Je gebruikt het masker nadat je je haar eerst met shampoo gewassen hebt. Het masker laat je 5 minuten intrekken om daarna goed uit te spoelen. Het beste gebruik is 1 tot 2 maal per week of alleen wanneer je haar het nodig heeft. Sinds mijn zwangerschap is mijn haar wel veel stugger geworden dus gebruik ik echt een haarmasker 2 maal in de week. Hiermee is mijn haar dan meestal 2 tot 3 dagen weer mooi glad en glanzend.

 

Pinot Grigio

 

Pinot Noir inspired repair & moisturize deep conditioner

Het Pinot Noir masker bevat wijn extracten welke anti oxidanten bevat om het haar te verzachten en versterken. Verder bevat het masker ook resveratrol welke in de huid van druiven zit, dit beschermt en herstelt het haar. Het grape seed oil welke rijk is aan vitamine E helpt de haarpunten te verzachten en pluis te voorkomen. Dit masker bevat dan weer pomegranate extracten welke vol zitten met anti oxidanten om beschadigd haar te helpen herstellen. Ook bevat dit masker plum extracten welke rijk zijn aan voedingsstoffen om het haar gezond te houden. Het gebruik van dit masker is hetzelfde als het Pinot Grigio masker.

 

Ik ben echt super tevreden over dit haarmasker! De inhoud van de verpakking is echt mooi genoeg voor mijn lange haar. Waar ik vaak bij andere een stuks haarmaskers te kort heb kon ik mijn haar nu lekker rijkelijk inmasseren. Mijn haar was achteraf lekker zacht en droogde ook nog eens mooi op zonder een stopcontact effect bij mijn puntjes.  Ik zou het masker zeker opnieuw aanschaffen voor 1  keer in de week maar dan alleen voor de sale prijs. Ik zou er geen €2,75 per stuk voor betalen (ondanks dat ik wel tevreden was).

 

De maskers zijn niet op dieren getesten en zijn vrij van sulfaten, parabenen, phthalates, gluten, drying alcohol & artificial colors.

 

Pinot Grigio

 

De maskertjes zijn in de uitverkoop van €2,75 voor €1,45 per stuk bij de DM drogerie (oa Duitsland). Gebruik jij ook net zo graag haarmaskers als mij? Lees dan ook zeker de Balea oil repair turban hairwrap review terug.

 

Voor welke van deze twee maskertjes zou jij gaan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: