Alles gaat tegenwoordig mee met de tijd en wordt allemaal super stylish en met mooie designs. Maar waarom gebruiken we nog steeds die lelijke tandenborstels? Ik mocht de nieuwe award winning tandenborstel met base, kalender en tandpasta uitproberen. Kom je gezellig meelezen?

 

Piuma Toothbrush met base en kalender

Piuma is een in Italië ontwikkelde super stylische tandenborstel en heeft zelfs de RedDot design award (2019) hiermee gewonnen… Wat maakt het nou zo bijzonder? Allereerst de designs! De tandenborstel zijn in een aantal verschillende designs en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je er altijd wel eentje vinden welke bij jouw interieur en persoonlijkheid past! Verder wordt de tandenborstel geleverd met een geïntegreerde kalender! Het blijft namelijk belangrijk om je tandenborstel regelmatig te vervangen. Maar hoe kunnen we in ons drukke leven bijhouden wanneer we nou precies de tandenborstel zijn gaan gebruiken… Wat een super gave uitvinding is dat eigenlijk!

Er zijn een aantal verschillende varianten de Piuma tandenborstel met een strak design verkrijgbaar in zwart, grijs en wit. De Piuma vitamine C tandenborstel in zwart, grijs, wit of rose. En de Piuma Echinacea tandenborstel is verkrijgbaar in Aqua Green, Lemon Yellow en Baby Rose. Dit is ook de variant die ik mocht uittesten.

 

 

Piuma Active Brush Enchinacea

De Piuma Active Brush Echinacea is een tandenborstel met een strak design in drie vrolijke kleurtjes en een flexibel handvat. De premium microborstelhaartjes op de tandenborstel zijn gemaakt van Tynex Nylon 0,11 mm. Dit voorkomt irritatie aan het tandvlees en zorgt ervoor dat de tanden maximaal gereinigd worden. Door de ontworpen borstelkop kan de tandenborstel elk deel van de mond bereiken. En met de andere zijde van de tandenborstel kun je je tong reinigen. Ben je klaar met tandenpoetsen kun je je tandenborstel in de bijgeleverde tandenborstelhoes bewaren om te beschermen tegen vuil en bacteriën.

PiumaPiuma

 

Terugkomend op de borstelharen. Deze bevatten Echinacea vandaar ook de naam van deze tandenborstel. Dit heeft een ontstekingsremmende, genezende en immuun stimulerende werking. het zorgt onder andere een slechte adem te verminderen en bacteriën die Halitose veroorzaken te verwijderen. Hierdoor wordt het weer leuk en makkelijk om jouw gebit goed te onderhouden! De tandenborstel kost €8,- of als compleet set met Base €21,-. Je vind de producten onder andere bij de webshop Beautytasting.

 

Piuma

 

Piuma Pure White Toothpaste

De Piuma Pure White Toothpaste zorgt ervoor dat de tanden beschermt worden tegen gaatjes. Dit door middel van de speciale multivitaminen erin. Verder heeft de tandpasta een antioxiderende en beschermende werking. Hierdoor worden de tanden grondig gereinigend en wordt de vorming van tandplak voorkomen. Dit onder andere door de Fluoride in de tandpasta. Mocht je van een lekkere frisse tandpasta houden is deze zeker perfect want de frisse muntsmaak is echt heerlijk! Van sommige tandpasta smaken wordt ik altijd snel misselijk en ga ik kokhalzen. Met deze heb ik dat absoluut niet. Dat maakt het tandenpoetsen echt een stuk fijner! De tandpasta kost €9,99 maar je kunt het voor de eerste keer kopen als een geheel set met de Piuma Smile box. Deze bestaat uit een tandenborstel, een base kit en de tandpasta voor €28,-

Wat is nou verder nog zo bijzonder aan deze tandpasta? De Airless pomp zorgt ervoor dat je geen tandpasta verspilt! Dit is overigens gepatenteerd en het werkt echt super fijn! Ik ben zeker benieuwd hoeveel er daadwerkelijk over blijft wanneer het pompje niks meer geeft.

 

Piuma Piuma

 

Ben jij al bekend met het merk Piuma?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: