Pizza palette van Glamlite Cosmetics

Mijn Glamlite collectie groeit steeds meer en op de palettes na welke niet bij Boozyshop te koop zijn ben ik compleet. Dit keer is het de beurt aan het fullsize Pizza palette. Lees je mee verder?

Pizza palette Glamlite

Allereerst de kartonnen verpakking waarin het Pizza palette zit, echt thumbs up super leuk en vooral mooi gedaan. Het palette zelf ziet er ook uit als een goed belegde pizza (yummy) en bevat 18 pan oogschaduw met een matte of shimmer finish. Wat ik ook een super leuk detail vind is dat de oogschaduw pan verdeeld zijn per 3 stuks over 6 pizza slices (punten). Uiteraard hebben de kleuren ook namen naar pizza toppings wat het palette eigenlijk helemaal af maakt. Het Pizza palette kost €39,95 en is onder andere bij The Make-up Spot te koop. Vind je het pizza palette tot zover al leuk? Dan heb ik ook een review van het Glamlite pizza slice palette nog. Ook zeker leuk om even te bekijken.

 

Pizza palettePizza palette Pizza palette Pizza palette

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Red onions, Bacon en Pineapple. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren Garlic, Prosciutto en Basil. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Meatballs, Hot sauce en Jalapenos. De vierde rij swatches bevat de volgende kleuren: Black olives, Marinara en Sausage. De vijfde rij swatches bevat de volgende kleuren: Ham, Kalamata olives en Pepperoni. De zesde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Extra cheese, Mushrooms en Green peppers. De shimmers zien er allemaal weer goed uit, maar ik ben ook niet anders gewend van Glamlite inmiddels.

 

 

Make-up looks

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Hot Sauce (matte), Green Pepper (matte), Pepperoni (matte), Ham (matte) en Pineapple (shimmer). Ik vind de onderkant van mijn look een beetje te messy maar over het algemeen ben ik er best tevreden mee. Voor mijn tweede make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Kalamata Olives (matte), Prosciutto (matte), Ham (matte), Garlic (matte) en Red Onions (shimmer). Met deze look ben ik het meest tevreden de kleuren blenden ook erg mooi en gemakkelijk in mekaar over.

Uiteraard wilde ik nog graag een cut crease look met het palette maken. Dit is mijn derde make-up look geworden en hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt: Sausage (matte), Basil (matte), Green Peppers (matte) en Jalapenos (shimmer). Ik wilde eerst de groene kleur Green Peppers in mijn cut crease gebruiken maar vond de shimmer uiteindelijk mooier hiervoor. Met het palette zelf ben ik erg tevreden de kleuren zijn waanzinnig mooie en vooral gemakkelijk in het gebruik. Wat mij betreft zeker weer een Glamlite aanbeveling!

 

Pizza palettePizza palette Pizza palette

 

Wat vind jij van het Glamlite pizza palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.