Ik vond het wel heel bijzonder om een map te maken waar onze dochter geboren is. Wellicht maakt het het nog wel meer bijzonder omdat het nu 1000 km verder is dan waar wij wonen natuurlijk. Lees je mee verder?

 

Place the moment map

Toen ik een zelfgemaakt map mocht uitkiezen bij Place the moment wist ik natuurlijk dat ik voor een map wilde gaan waar Isabelle geboren is. Momenteel wonen wij namelijk in Oostenrijk maar onze dochter Isabelle is nog geboren in Alkmaar, Nederland. Het is dus een mooi aandenken aan de plek waar zij eigenlijk vandaan komt. Naast mijn bijzondere moment kun je natuurlijk ook voor een hoop andere bijzondere moment kiezen zoals bijvoorbeeld de plek waar je ten huwelijk bent gevraagd. Of misschien wel een bijzondere plek waar je getrouwd bent. Of wellicht is het juist wel een leuk idee om iemand anders in deze tijden een mooi cadeau te doen aan een mooie herinnering.

Een place the moment map maak je al voor €49,- en je kunt een aanvullende posterhouder of posterlijst mee bestellen. Dit kan ik persoonlijk wel aanraden want ik heb op dit moment nog geen juiste lijst gevonden omdat alles hier al langere tijd dicht is.

 

Place the momentPlace the moment

 

Bij het maken van de map begin je met het kiezen van de plaats. Dit kun je doen dmv een zoekbalk welke hierna naar de aangegeven plek navigeert. Hierna geef je de map een naam. In mijn geval heb ik gekozen voor de vier volledige voornamen van Isabelle. Vervolgens kun je nog een Subline en Tagline toevoegen. Op mijn map heb ik hier de geboortedatum 26-03-2019 gekozen en de locatie Alkmaar, Der Niederlande als Tagline. De volgende stap is de kleur van de Place your moment map kiezen. Hierbij is keuze uit 5 verschillende kleuren. Voor de marker kun je ook kiezen uit 5 verschillende kleuren of zoals in mijn geval voor een hartje kiezen. Als laatste hoef je alleen nog de maat te kiezen en je kunt de map toevoegen aan je winkelwagen. Super easy dus!

 

Place the momentPlace the moment

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: