Beauty,  Lifestyle,  Make-up,  Mama to be,  Shoppen,  Vegan

Planet Revolution my first impressions

Revolution heeft inmiddels al een paar zuster merknamen zoals I Heart Revolution, Revolution skincare en Revolution hair. Maar nu ook Planet revolution. Een aantal producten uit deze nieuwe lijn spraken mij wel zeker aan. Zoals de wasbare make up pads, de reusable beauty buds maar vooral de recycling bin. Kom je gezellig meelezen?

 

Planet revolution make up remover pads

Het eerste Planet revolution product zijn uiteraard de wasbare make up remover pads. Ik review regelmatig wasbare pads van diverse merken om te kijken welke het beste bevallen. Sinds ik de wasbare pads gebruik koop ik eigenlijk nooit meer wattenschijfjes. Een setje van 7 pads komt overigens gelijk in een meegeleverd waszakje. Het idee hierachter is dat je voor elke dag een schone pad heb en na het wassen weer een week mee kan. Dit zou voor mij persoonlijk overigens niet zo werken omdat ik soms meerdere looks op een dag maak en de pads dan ook sneller vies zijn.

De pads zijn vegan, cruelty free en wasbaar op 30 graden. Het gehele setje is te koop bij Boozyshop voor €9,95. Ik vind het set persoonlijk erg fijn in het gebruik, de pads zijn mooi groot van formaat en lekker zacht. Maar het doet vooral waar het voor bedoeld is. Ik zou het setje dan ook zeker aanraden!

 

Planet Revolution Planet Revolution

 

Planet revolution reusable beauty buds

Ik was al blij dat ik geen wattenschijfjes meer hoefde te kopen, maar wat ik nog wel veel gebruikte zijn wattenstaafjes. Ik vind het dan ook echt super dat Planet Revolutiion een setje heeft uitgebracht met daarin twee herbruikbare wattenstaafjes. De wattenstaafjes hebben beide twee verschillende vormen waardoor je ze voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Zo is de bolle kant vaak voor het schoonmaken van de oren en de puntige kant voor het bijwerken van make-up.

Ik gebruik overigens beide voor het bijwerken van mijn make-up afhankelijk wat en waar ik wat geknoeid heb. Het doosje waarin de beauty buds komen is ook super fijn om ze weer in te bewaren,. En dit zou ik ook zeker wel doen anders ben je ze zo kwijt. Ook deze zijn net als de make up remover pads gewoon wasbaar en opnieuw te gebruiken. Ook de beauty buds zijn bij Boozyshop te koop voor €6,95 per setje.

 

Planet Revolution Planet Revolution

 

Planet revolution

Over de Recycling bin was ik echt het meest enthousiast en op het moment van aanschaffen had ik ook net de laatste te pakken. In Oostenrijk moeten wij onwijs veel ons afval scheiden. Maar ik bewaar ook altijd mijn make up empties om aan het einde van elke maand te laten zien wat ik heb opgemaakt.  Met deze twee aparte vakken kan ik mooi mijn afval scheiden door bijv plastic verpakkingen in de linker kant te doen en restafval aan de rechterkant. Bovendien ziet de prullenbak er ook nog eens super leuk uit in je make up kamer vergeleken met een gewone pedaalemmer prullenbak. Overigens leuk om te weten dat de prullenbak ook gemaakt is van gerecycled plastic! De prullenbak kost €21,95 en ondanks dat het iets prijziger is dan een kleine pedaalemmer prullenbak vind ik het meer dan zijn geld waard.

 

Planet RevolutionPlanet Revolution Planet Revolution

 

Ben jij al bekend met de Planet revolution lijn? Zoja, heb jij er iets van aangeschaft?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: