Voor iedereen die bewust bezig is met gezonde voeding maar ook voor iedereen die bezig is met gezonde (lichaams)producten. De shower gels van Planeta Organica zijn gecertificeerd biologisch, 100% vegan, milieuvriendelijk en vooral meukvrij! Want maar 95% van de totale inhoud is van natuurlijke oorsprong. Naast dat het goed is voor je lichaam zijn deze body smoothies ook nog eens goed voor je mind!

 

Planeta Organica

In de producten van Planeta Organica worden ingrediënten gebruikt welke zowel goed voor je lichaam als voor je geest zijn. Zo zijn bananen, passievruchten, granaatappels, grapefruits, avocado’s en mandarijnen producten welke een blij gevend effect hebben. En zo hebben bijvoorbeeld pepermunt en basilicum een verbeterend effect op de geest. Zoals ik hierboven in de intro al vertelde zijn de producten 100% vegan, milieuvriendelijk en meukvrij. Zo zitten er geen SLS stoffen in, geen parabenen en geen siliconen! De 500 ml flessen zijn ook nog eens 100% recyclebaar. Ik ben zelf erg veel bezig met het recyclen van producten zoals plastic, karton, GFT, glas en dergelijke. De shower gels zijn exclusief te koop bij de Kruidvat voor €5,99 per stuk.

 

planeta organica

 

Planeta organica fresh basic & frozen mandarin energy bomb

De eerste shower gel bevat onder andere organische verse basilicum en bevroren mandarijnen, dit zou een energiegevend effect hebben. De mandarijn extracten in de shower gel zorgen ervoor dat de huid verstevigd, zacht aanvoelt en er weer stralend uitziet. De biologische grapefruit extracten zorgen ervoor dat de huid versterkt en meer stevigheid en elasticiteit krijgt. Daarnaast zorgen de extracten van de biologische basilicum ervoor dat de huid jong blijft. Ik vind de shower gel heerlijk fris ruiken, en vooral fijn om in de ochtend te gebruiken.

 

planeta organica

Planeta organica 7 green supergood anti-pollution

Anti pollution producten komen steeds meer op de markt. Dit zijn producten welke ervoor zorgen dat de huid beschermt wordt tegen externe invloeden zoals uitlaatgassen, rook en dergelijke. Deze gevolgen van deze schades is meestal niet zichtbaar of eigenlijk pas te laat en dan is er al celschade veroorzaakt. Deze shower gel bevat onder andere biologische extracten van basilicum, bamboe en aloë vera. Deze producten zorgen ervoor dat de huid beschermde eigenschappen aanmaakt om de huid te beschermen tegen externe invloeden. De extracten van biologische groene thee en komkommer geven de huid een frisse touch en de biologische extracten van avocado en druivenpit oliën voeden de huid, versterken de huid en verstevigen de huid.

 

planeta organica

Planeta organica passion fruit & peppermint refreshing

De derde shower gel bevat onder andere organische passievrucht en granaatappel extracten welke de huid verstevigen maar ook nog eens een verzachtend effect hebben. De biologische peppermunt geeft de huid een verkwikking en verkoeling wat weer een heerlijke frisheid geeft. Met deze shower gel heb ik echt het idee dat ik op een tropische vakantie ben.

 

 

planeta organica

Planeta organica coconut & vanilla banana no stress

De laatste showergel bevat een van mijn favoriete producten namelijk kokos. De biologische kokosolie voedt de huid en geeft het ook nog eens een verzachtend effect. Het biologsiche vanille extract zorgt voor een ontspannen gevoel maar ook nog eens een heerlijke geur. Niet te vergeten de biologische banaan zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en gevoed wordt met vitamines. Ik moet toch wel eerlijk zeggen dat ik deze shower gel heerlijk vind om s’avonds te gebruiken na een lange dag.

 

planeta organica

 

Voor welke variant zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

7 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: