Play Pen Pink van Ardell

De Ardell Play Pen kwam ik eigenlijk per toeval tegen bij een van mijn regelmatige DM bezoekjes. Omdat ik steeds meer wat aan het uitproberen met nail art vond ik het erg interessant om uit te proberen. Van de beschikbare kleuren nam ik er eerst een in het roze mee. Kom je gezellig meelezen?

 

Ardell Play Pen Pink

De Ardell Play Pen lagen bij de DM in vier verschillende kleuren: Roze, Paars, Blauw en Rood. Op de site van Ardell zag ik dat er nog veel meer kleuren beschikbaar waren waaronder wit, zwart en groen. Deze drie kleuren zouden mij ook zeker wel handig lijken mocht de pen mij bevallen. De verkoopprijs is €6,95 per stuk wat een prima prijs is voor het merk Ardell. Wat ik gewend ben van Ardell (voornamelijk de lashes) is dat de producten kwalitatief altijd erg goed zijn.

Mijn eerste indruk op basis van de verpakking is erg positief. Anders had ik deze natuurlijk ook niet spontaan meegenomen. Het voorbeeld ziet er ook erg leuk uit al hoop ik dat ik zelf een vaste hand heb om zulke mooie strakke hartjes te tekenen. Ik denk dat ik voor mezelf eerst ga beginnen met wat eenvoudigere dingen of 1 hartje.

 

Play Pen Play Pen

 

Wat vind jij van de Play Pen? Zou jij het gebruiken?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.