PLouise eye patches uitproberen

Het merk P.Louise is mijn favoriete primer merk maar recent kocht ik voor het eerst ook 2 palettes van het merk en viel mijn oog op deze eye patches. Benieuwd naar mijn eerste P.Louise skincare blog kom dan zeker even meelezen…

 

PLouise eye patches

Het merk PLouise was mij zeker al bekend. Ik heb namelijk een enorme voorraad aan primers van dit merk omdat dit gewoon een van de beste blijven. Helaas betaal je met de bestelling bij de levering altijd nog extra douane kosten en daarom bestel ik er eigenlijk nooit zo vaak. Laatst zag ik toevallig 2 prachtige oogschaduw palettes en omdat ik al langer benieuwd was hiernaar heb ik deze aangeschaft. Toen ik toch gelijk een bestelling plaatste keek ik nog even naar een aantal andere producten en deze eye patches trokken gelijk mijn oog mede door de verpakking!

De verpakking is zoals gewend van het merk echt super leuk gedaan! De verpakking bevat 5 paar eye pads elk setje individueel ingepakt wat ook super fijn en hygiënisch is. De eye patches helpen onder andere bij vermoeide ogen na een slapeloze nacht. De pads zijn lekker jelly wat heerlijk verkoelend aanvoelend en daarbij ook een heerlijk de puffing effect heeft. Om dit effect te versterken kun je de pads voor het gebruik in de koelkast bewaren. Dit heeft bij mijzelf ook altijd wel de voorkeur. Ik ben zelf erg blij met deze aanschaf. De verpakking is super leuk om elke keer erbij te pads. de pads voelen heerlijk aan het effect is bij regelmatig gebruik zeer duidelijk merkzaam. Daarnaast is deze vorm van ontspanning voor 10 a 15 minuutjes ook wel heerlijk…

Ook benieuwd naar de eye patches? Je koopt deze verpakking bij de P.Louise webshop zelf voor €8,95 wat een prima prijsje is voor 5 setjes.

 

PLouisePLouise PLouise

 

Gebruik jij weleens eye patches? Zoja, welke?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.