Het merk Polaar is ontstaan als resultaat van 30 jaar poolexpedities. De planten uit dit gebied weten extreme kou zoals -45 graden en windstoten van 220 km/u te overleven. Het merk Polaar is de eerste met een huidverzorgingslijn waarin deze natuurlijke ingrediënten zitten. Het merk stond uiteraard al op mijn wensenlijstje om eens uit te proberen. Kom je meelezen?

 

Polaar – Night cream

In de nacht is jouw huid ook hard aan het werk om te herstellen. Een goede verzorging is daarom van belang. De nachtcrème van Polaar is geschikt voor elke huidtype, ook voor de gevoelige huid. Deze nachtcrème is vrij bijzonder het bevat namelijk essentiële voedingstoffen uit de Boreale algen. Dit helpt de huid te herstellen bij schades door externe invloeden zoals het weer. Maar het helpt ook om de vermoeide huid er weer stralend uit te laten zien. Nacht na nacht. De Polaar nachtcrème kost €48,95 voor 50 ml. Ik kan hier persoonlijk wel vrij lang mee doen omdat ik ook een spateltje gebruik om te doseren. Zo blijft het overigens ook hygiënisch ipv je vinger elke keer in het potje te stoppen.

Bij al jouw bestellingen op Beautytasting.com kun je mijn persoonlijke code BEAUTYANDLIFE20 gebruiken voor 20% korting. Bovendien ontvang je ook 3 gratis samples bij jouw bestelling. En vanaf €50,- bestellingen ontvang je een gratis gift!

 

Polaar Polaar Polaar

 

Polaar – Icy Magic instant eye contour Energizer

Beautytasting had het zeker goed dat ik graag producten tegen donkere kringen, wallen en andere tekenen van vermoeidheid gebruik haha. Deze roll on oog crème gaat dat allemaal tegen, maar bevorderd ook nog eens de wimpergroei. Dit dankzij de cilbooster welke eraan is toegevoegd. De Polaar eye Energizer is te koop bij Beautytasting.com voor €34,65. Uiteraard kun je hierop ook mijn code BEAUTYANDLIFE20 gebruiken voor 20% korting.

 

PolaarPolaar Polaar

 

Ben jij al bekend met het merk Polaar?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: