Van het merk Trend It Up (DM Drogerie) koop ik eigenlijk bijna nooit make-up. Maar het Polar Lights oogschaduw palette trok wel gelijk mijn oog in de schappen. Al zal de mooi verpakking daar ook wel mee te maken hebben… Kom je gezellig meelezen?

 

DM Trend it Up Polar Lights palette

Het Polar Lights palette van DM Drogerie eigen merk Trend it Up sprak mij gelijk aan vanwege de verpakking. In de winkel trok deze collectie dus gelijk mijn oog en na het swatchen van een aantal kleuren kon ik niet anders dan dit palette mee nemen. Ik heb even een twijfel momentje gehad omdat alle 9 pan shimmers zijn maar ergens past dat wel bij het thema van Polar Lights en omdat ze ook erg goed gepigmenteerd waren wilde ik deze gewoon meenemen.

Ik heb ook nog wat andere mooie dingen in de collectie gezien maar besloot het eerst bij het palette en de eye patches uit de blog van gister te houden. Op het eerste blik had ik graag de nudes weggelaten en deze ingeruild voor nog meer greens en wat blauws eigenlijk zoals de voorkant van de verpakking. Maar voor een super budget prijsje van €4,95 lijkt het mij met deze first impressions zeker een goed palette…

 

Polar lightsPolar lightsPolar lightsPolar lights

 

Swatches

Helaas heeft het oogschaduw palette geen namen. Mocht je mijn blog vaker lezen weet je dat ik dit altijd wel een minpunt vind geven aan een oogschaduw palette. Het palette bevat dus 9 shimmers zoals ik hierboven al vertelde. Maar alle shimmers zijn stuk voor stuk zo mooi en goed gepigmenteerd. Ik zie hier zeker wel mogelijkheden in om een full shimmer oog make-up look hiermee te gaan maken…

 

 

Make-up look

Tekst

 

Wat vind jij van het Polar Lights eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: