De vorige Pony x Morphe cosmetics collectie was mij erg goed bevallen. Daarom besloot ik om dit keer ook weer het lipstick trio naast het oogschaduw palette aan te schaffen. Of ik er net zo tevreden over ben dan de vorige collectie lees je in deze review…

 

Pony x Morphe Constellation sky lipstick trio

Het Pony x Morphe oogschaduw palette heb ik een paar dagen geleden al over geschreven. Het Constellation sky oogschaduw palette is mij tot zover erg goed bevallen en ik hoop deze de komende tijd nog vaker te gebruiken voor wat mooie looks! Over het lipstick trio wilde ik graag een aparte review maken zodat beide hun eigen aandacht kunnen krijgen. Maar dit was eigenlijk de eerste keer dat ik best moeite had om de review te maken. Ik ben namelijk niet zo heel tevreden over het lipstick trio zoals met de collectie van vorig jaar.

 

Pony x MorphePony x Morphe

 

Moonchild

Het eerste kleurtje Moonchild is een mix van goud en oranje en ziet er een beetje uit als een abrikoos achtig kleurtje. De verwachting zou zijn dat het een mooie gouden shimmer zou geven. Maar helaas vind ik deze erg tegenvallen en ook niet zo gepigmenteerd als dat ik had verwacht. Het is naar mijn mening meer een lipbalm met een shimmer dan een lipstick!

 

Pony x Morphe

 

Sky Whispers

Het tweede kleurtje Sky Whispers is een mooie hemelsblauwe kleur en ik moet eerlijk zeggen van de verpakkingen en echt de algemene eerste indruk werd ik echt helemaal blij. Deze lipstick zou een blauwe shimmer moeten achterlaten. Maar eerlijk gezegd zie ik weinig verschil tussen de drie lipsticks en de kleurtjes van de shimmers.

 

Pony x Morphe

 

Crescent Dreams

Een mooie parelachtige kleur met wat paarse gloed erin verwerkt. Vooral naar deze was ik erg benieuwd maar zoals ik hierboven al zei ik zie naar mijn mening en naar mijn smaak en vooral verwachting echt te weinig onderscheid! Ik heb voor het lip trio set €22,- betaald bij Morphe zelf en helaas was dit voor mij wel echt een miskoop! Dit terwijl ik eigenlijk altijd wel tevreden ben over het meeste van Morphe.

 

Pony x Morphe

 

Wat vind jij van het Pony x Morphe lipstick trio?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: