Beauty,  Hair,  Lifestyle,  Mama to be,  Shoppen

Ponytail hair maskers van de Action

Ik kocht laatst een hele stapel met voor mij nieuwe maskers bij de Action waaronder 5 haarmaskers. De eerste twee haarmaskers voor een review zijn wel heel erg apart namelijk in de vorm van een ponytail (paardenstaart). Lees je mee?

 

Ponytail hair mask lotus water scent

Het eerste ponytail haar masker heeft een lotus water geur. Mijn aandacht werd gelijk naar deze maskers getrokken door de fel roze en fel groene kleuren ervan. Daarnaast vond ik het ook nog eens super interessant dat je deze maskers moet gebruiken met een paardenstaart in. In de verpakking zit een soort turban haarmasker welke je een klein beetje moet openscheuren. LET OP: De verpakkingen zijn erg fragiel en je scheurt al vrij snel verder dan de bedoeling is.

Hierna doe je je paardenstaart als het ware in het haarmasker en maak je het vast met een knotje/strikje. De inwerktijd is ca 20-30 minuten wat ik wel erg lang vind, dus ik zou het masker wel echt aanraden om te gebruiken als je nog van alles moet doen onder de douche. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen buiten de douche 30 minuten af te wachten en er daarna weer onder te gaan maar twee keer afdrogen vind ik nooit fijn haha.

 

Ponytail

 

Ponytail hair mask aloë vera scent

Het tweede ponytail haarmasker bevat een aloë vera geur en bevat onder andere Provitamine B5 welke ervoor zorgt dat je makkelijker je haar kunt door kammen. Het masker werkt op dezelfde manier het enige verschil is dat de verpakking van dit masker groen is. Wat mij opvalt aan de ingrediënten lijsten is dat ze volledig hetzelfde zijn. Het enige verschil aan de maskers is dus ook echt waarschijnlijk alleen de geur en de kleur van de buiten en binnen verpakking.

Misschien had ik het niet zo snel verwacht van deze euro maskers maar mijn haar was na het gebruik wel zeker makkelijk te doorkammen en lekker zacht. Het enige nadeel vind ik dan toch wel dat de aanzet van het haar een beetje van het masker mist. Mijn voorkeur zou dus wel uitgaan naar een volledig haarmasker.

De haarmaskers zijn bij de Action te koop voor €0,99 per stuk.

 

Ponytail

 

Voor welke variant zou jij gaan?

3 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: