Een tijdje geleden schreef ik over de Brown sugar scrub van de DM Balea. In principe was ik hier wel tevreden over maar vond ik de geur veel te zoet en doordringend. Ik gaf toen al aan dat ik het graag weer zou willen proberen als ik een andere variant zag en hier is die dan!

 

Porenfein sugar scrub

Uit de Porenfein lijn heb ik al een aantal andere producten uitgeprobeerd waar ik tevreden over was. Deze lijn is ideaal wanneer je last hebt van onzuiverheden en je gezicht een opfrissing wil geven. De scrub heeft een zachte formule en een lichte geur  en is geschikt voor zowel gezicht als de lippen. Je kunt de sugar scrub 2 tot 3 maal per week gebruiken. Dit doe je door de scrub met masserende bewegingen op een vochtige huid aan te brengen. De scrub kun je achteraf verwijderen met lauwwarm water en je gezicht daarna verder verzorgen (Bijv met de porenfein 24h creme).

 

porenfeinporenfein porenfein

 

Ik vond de scrub erg fijn om te gebruiken. De geur was erg mild tov de brown sugar scrub van de vorige keer. Dit vond ik een stuk aangenamer! Ook deze scrub is heerlijk mild voor de huid en lippen en gelukkig was deze ook een stuk minder plakkerig. Ik zou deze scrub zeker vaker willen gebruiken!

 

 

De scrub is bij de DM Duitsland te koop voor €0,75 en bevat twee verpakkingen van 8ml

 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: