balea porenfein
Beauty,  Gezondheid,  Shoppen,  Skincare,  Vegan

Poriënvrij reiniging, peeling en masker 3in1

De DM Drogerie is altijd al een van mijn favoriete winkels geweest, sinds ik niet meer in Oostenrijk woon moet ik alleen wel altijd even naar Duitsland om er heen te kunnen gaan wat dan wel weer jammer is. Maar als ik er ben dan koop ik wel altijd een GROTE voorraad in van mijn favoriete producten en kom ik altijd weer wat leuke nieuwe producten tegen zoals deze Balea porenfein 3 in 1.

 

Je kunt de Balea poriënvrij voor drie verschillende mogelijkheden gebruiken

  • Als poriënvrij reiniging

Wanneer je het voor de poriënvrij reiniging gebruikt. Kun je ’s ochtends en ’s avond je gezicht ermee reinigen. Masseer het in op een vochtige huid en spoel het daarna grondig af.

  • Als poriënvrij peeling

Wanneer je het als peeling gebruikt. Kun je dit product ook dagelijks gebruiken door het op de vochtige huid in te brengen even in te laten trekken en daarna grondig af te spoelen.

  • Als poriënvrij masker

De derde en laatste optie is ideaal voor mij namelijk als masker fan. Wanneer je het als masker gebruikt kun je dit product 2-3 keer per week gebruiken. Breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het intrekken voor 3 – 5 minuten om daarna grondig af te spoelen.

 

poriënvrij

 

Eigenlijk begint mijn beauty routine zich steeds meer uit te breiden

Soms voel ik mij nog steeds een ”leek” in het beauty wereldje als ik over bepaalde routines en producten hoor. Het voordeel voor mijn blog is dan weer wel dat ik heel veel beauty producten en beauty merken voor het eerst uitprobeer en daardoor ook echt mijn eerste mening kan geven en resultaten kan delen. Dit product vind ik dus echt een pareltje, ik had verwacht dat ik het voornamelijk als masker zou gebruiken, maar eigenlijk vind ik het product het fijnst als reiniging en peeling.

 

poriënvrij

 

Het product beloofd een zachte maar intensieve reinigen met deze verzorgingslijn

Het product bevat een verfrissende limoengeur, ik had deze eigenlijk wat meer aanwezig verwacht en vond dit wat tegenvallen eerlijk gezegd. Het resultaat daarin tegen is geen woord gelogen. Ik gebruik dit product dagelijks bij de wasbak. En wanneer ik onder de douche ga, neem ik deze ook mee. Ik maak eerst mijn gezicht grondig schoon met warm water, zodat de poriën ook lekker open gaan staan. Hierna masseer ik het lekker in op de nog vochtige huid. Soms prikkelt het een beetje maar er is achteraf niks van irritatie te zien. Het product moet overigens wel echt goed afgespoeld worden, anders vindt je overal korreltjes.

 

poriënvrij poriënvrij

 

Combineren met het drie minuten masker van Balea porenfein

Ik heb het nu twee keer gecombineerd afgelopen week met het Matcha/Lava masker vanuit dezelfde lijn. Zoals de naam het al zegt hoeft dit masker maar 3 minuten in te trekken. Ik vind dit soms erg fijn als ik een masker gebruik voor ik ergens heen ga en de andere keer wil ik juist lekker 15 minuten relaxen met een masker op. Van dit masker komt nog een aparte review, dus wil ik niet teveel over verklappen. Maar ik ga er hier zeker meer van aanschaffen.

 

Ik heb een voor – tijdens – na foto gemaakt van het gebruik van deze peeling.

Hiermee wil ik gelijk wat leuk nieuws aan jullie vertellen. Een bevriende fotograaf komt mij eerdaags helpen met een fotografie / licht opstelling om betere beauty en portret foto’s te kunnen maken. Eerdaags kan ik dus mooie duidelijke voor – tijdens en na foto’s laten zien.

 

 

Balea porenfein bevat de volgende ingrediënten :

Aqua * Kaolin * Glycerin * Glyceryl Stearate SE * CI-77891 * Cetearyl Isononanoate * Distarch Phosphate * Octyldodecanol * Glyceryl Stearate Citrate * Myristyl Myristate * Decyl Glucoside * Stearyl Alcohol * Panthenol * Malic Acid * Pumice * Hydrated Silica * Gluconolactone * Hectorite * Hydrogentaed Castor Oil * Parfum * Xanthan Gum * Sodium Benzoate * Phenoxyethanol * Sodium Hydroxide * Linalool * Limonene * Geraniol * Citral * CI-74160 *

 

Het is te koop bij de DM drogerie in Duitsland voor €1,75 (tube van 150 ml). Van Balea porenfein heb ik ook nog een 3 minuut masker met matcha en lava, hier volgt natuurlijk ook nog een review van.

Wat vind jij van het product, zou jij een 3 in 1 gebruiken of liever 3 verschillende producten?

19 reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: