Ik heb al vaker blogs over Pink Gellac geschreven maar in deze blog neem ik jullie even mee terug naar hoe je het beste met Pink Gellac kunt starten. Ik krijg regelmatig vragen op mijn Instagram over hoe het werkt, hoelang het houdt etc. Hier komt eerdaags nog een aparte blog over. In deze blog ga ik het hebben over het starter set om met Pink Gellac te beginnen. Lees je mee?

 

Premium manicure set Elegant

Wanneer je nog niet met Pink Gellac bekend bent en geen Gellac producten hebt, kun je het beste met een Starter set beginnen. Pink Gellac heeft een ruime selectie uit 9 verschillende starter sets. Het kleinste set van €79,- bevat 1 x een LED lamp, 1 x een Base Extend, 1 x een Ultra Shine, 1 x een Primer, 1 x een nagelvijl, 1 x Orange Woodstick, 10 x Remover Wraps, 10 x Cleaner Pockets en 1 kleur Gellac. Wanneer je gelijk voor een volledig set wilt gaan kun je het beste een Premium Manicure Set uitkiezen. Het Premium Manicure set kost €139,- en in deze blog laat ik zien wat hier allemaal in zit.

 

Premium starter setPremium starter setPremium starter setPremium starter set Premium starter setPremium starter set

 

Inhoud Premium manicure set Elegant

Het Premium manicure set is in verschillende varianten beschikbaar, ik heb het Premium Vogue Elegant set gekregen. Wat is het verschil tussen deze Premium Sets? Eigenlijk is alles hetzelfde alleen de 4 verschillende kleuren nagelak zijn in de sets verschillend. Zo kun je mooi het setje uitkiezen met de kleuren welke jij het mooist vind! Wat zit er nou precies in het set?

 • Pro LED Lamp
 • Gellac kleur N166 Vintage Nude
 • Gellac kleur N209 Lipstick Red
 • Gellac kleur N235 Ruby Red
 • Gellac kleur N240 Salmon
 • Cuticle Oil Pink Gellac
 • Primer Pink Gellac
 • Base Extend Pink Gellac
 • Ultra Shine Pink Gellac
 • Pink Gellac cleaner (100 ml)
 • Pink Gellac remover (100 ml)
 • Luxe nail wipes (50 stuks)
 • Orange woodsticks (3 stuks)
 • Nagelvijl 180-240 (1 stuk)
 • Polijstblok (1 stuk)
 • Nagelwiel (1 stuk)

 

Premium starter setPremium starter set Premium starter set Premium starter setPremium starter set

 

Pink Gellac

De Pink Gellac Primer zorgt voor een betere hechting van de Gellac. Je brengt de primer alleen aan op de toppen van de nagels en niet op de gehele nagel. Daarnaast hoeft de primer NIET onder de LED lamp maar hoeft het alleen 10 seconden in de lucht te drogen. De Base Extend zorgt ervoor dat de Gellac langer houdt en versterkt de nagel. De Base Extend moet 60 seconden onder de LED lamp en 120 seconden onder de UV lamp uit harden.

De Pink Gellac Ultra Shine zorgt ervoor dat de nagellak als finishing touch een mooie diepe glans krijgt. Daarnaast biedt het ook een bescherming voor de nagel en voor de kleur. Voor mij is de Pink Gellac Cuticle Oil een nieuw product. De Cuticle Oil zorgt voor vochtigheid en verzorging van de nagelhuid. Je kunt deze dagelijks gebruiken want het zorgt er namelijk ook nog eens voor dat de nagellak langer houdt. Het set bevat daarnaast ook nog eens vier soorten kleuren nagellak: Salmon, Vintage Nude, Lipstick Red en Ruby Red. Hieronder vind je meer details over deze kleurtjes!

 

Premium starter setPremium starter set Premium starter setPremium starter set

 

N240 Salmon

De eerste kleur ”Salmon” is een prachtig kleurtje voor de zomer. De kleur Salmon komt uit de Vintage Chic collectie en heb een cremige perzikeffect met een oranje ondertoon.

 

 

N166 Vintage Nude

Het kleurtje ”Vintage Nude” ziet er in de verpakking iets donkerder uit en is een prachtig mooie oud rose nude kleur. Deze kleur komt uit de Uncovered 1 collectie. De uncovered collecties zijn een van mijn favorieten omdat ik graag zulke kleuren draag!

 

N109 Lipstick Red

Waneer je deze kleur vergelijkt met ”Salmon” en ”Vintage Nude” is het totaal iets anders. Deze kleur ”Lipstick Red” is een waanzinnig mooie warme rood. Ik zou deze kleur het liefst in de herfst en winter gebruiken en verheug mij daarom alleen al meer op de herfstdagen om deze kleur te combineren met een mooie herfst outfit.

 


N235 Ruby Red

Het kleurtje ”Ruby Red” komt uit de Rebellion collectie en doet mij denken aan een dieprode wijn. Wat ik bij het verwijderen van deze kleur en ook de ”Lipstick Red” merkte, was dat deze kleuren iets lastiger te verwijderen waren dan de kleuren ”Salmon” en ”Vintage Nude”. Persoonlijk is dit eigenlijk wel een pluspuntje omdat ik de nagellak zelf nooit zo snel verwijder behalve wanneer het nodig is na ca 2 weken of wanneer ik echt een ander kleurtje op wilt.

 

 

Heb jij al eens Gellac producten gebruikt?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

6 Reacties

 1. Ik moet eerlijk zijn. De eerste keer met Pink gellac was ik ook 1.5 uur bezig om alles netjes te krijgen. Nu ben ik het inmiddels zo gewend dat ik binnen een half uur klaar ben (alleen Handen dan) en er bijna 2 volle weken plezier van heb.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: