Vorige week schreef ik een review over het Soda palette #makeitslay en volgende week heb ik een review over het tweede oogschaduw palette. Maar nu is het vandaag eerst tijd voor de twee pressed highlighters #babygethigher.

 

Pressed highlighters

Ik heb twee van de drie pressed highlighters gekocht welke mij het meeste aanspraken. N101 (roze voorkant) en N103 (blauwe voorkant). Ik had mijn Soda producten online bij de Kruidvat besteld omdat de vestigingen in mijn omgeving hier helaas niks van hadden staan. Misschien had ik nog wel meer meegenomen als ik het eerst had kunnen swatchen/testen in de winkel. Deze twee highlighters zien er in ieder geval harstikke mooi uit!

 

Pressed highlightersPressed highlighters

 

Pressed highlighter N101

De verpakking is gewoon super vrolijk en spreekt zelfs mij op 29 jarige leeftijd nog aan. De buitenkant van de highlighter is roze en de binnenkant is blauw. Ik vind de highlighter van een redelijk mooi formaat, eigenlijk gewoon full size te noemen. En dat eigenlijk voor een prijsje van €5,- is eigenlijk gewoon bizar.

 

Pressed highlightersPressed highlighters Pressed highlighters

 

Swatches

De swatch op mijn pols is eigenlijk gewoon bizar mooi, de pigmentatie is mooi, de kleur is mooi alles is er eigenlijk gewoon goed aan. Met swatchen heb ik eigenlijk ook vrij weinig nodig voor een mooi effect. Op de tweede foto heb ik de highlighter twee keer aangebracht omdat je vaak ook een hoop wegflitst maar ik ben erg tevreden met het resultaat!

 

 

Pressed highlighter N103

De tweede highlighter die ik heb gekocht heeft een blauwe voorkant en gele binnenkant. De highlighter is ook wat meer goudkleurig maar niet too much dus het zou nog moeten kunnen bij mijn lichte huidskleur.

 

Pressed highlightersPressed highlighters Pressed highlighters

 

Swatches

Ook deze highlighter ziet er veelbelovend uit op de pols swatch. Toch had ik wel al wat ”verhalen” gehoord dat deze minder goed zou zijn. Misschien dat er toch net iets anders is in deze formule dan de roze highlighter. Want daar ben ik echt super tevreden over. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij er helaas bij moet aansluiten. Van deze highlighter heb ik wel 4 lagen nodig gehad om het echt goed zichtbaar te krijgen. Het verschil met de andere highlighter is wel echt heel erg groot!

 

 

Wat vind jij van deze twee highlighters? Welke zou jij willen gebruiken?

2 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: