Ik draag altijd graag nagellak, het geeft de nagels net even de extra vrouwelijke uitstraling waar ik persoonlijk van hou. Wanneer ik mijn nagels wat langer houdbaar wil dan gebruik ik het liefste Pink Gellac. Maar wanneer ik wat vaker wil wisselen van kleurtjes gebruik ik een gewone nagellak van Essence. Ik probeerde vijf nieuwe kleurtjes uit de pretty fast 40 second lijn uit. Kom je meelezen?

 

N01 Quick ’n Pink

Ik vond in de schappen vijf nieuwe kleurtjes uit een nieuwe nagellak collectie van Essence genaamd Pretty fast. Dit sprak mij voornamelijk aan vanwege de snelle droogtijd van 40 seconden. Ideaal wanneer je even snel je nagels wil lakken of wil bijwerken. De eerste kleur N01 Quick ’n Pink is een baby zacht roze kleur. Een ideaal kleurtje als je van roze houdt, maar het niet te opvallend wil hebben.

 

Pretty fast Pretty fast

 

N02 Blush Rush

Het tweede kleurtje N02 Blush Rush is een oudroze kleur. Persoonlijk is dit mijn favoriet uit deze vijf kleurtjes.

 

Pretty fast Pretty fast

 

N03 Ready steady Red

Het derde kleurtje N03 Ready steady Red is een rode kleur met een kleine oranje ondertoon erin. De kleur is lekker fel en dus ideaal bij een sexy outfit voor een leuke avond. Ik vind deze kleur ook erg mooi voor op de teennagels.

 

Pretty fast Pretty fast

 

N04 Cherry on the run

Het vierde kleurtje uit de Pretty fast collectie is N04 Cherry on the run. Ook dit is een rode kleur maar dan een wat diepere rode kleur.

 

Pretty fast Pretty fast

 

N05 Purple Express

Ik kocht dit kleurtje wel erbij omdat ik ze eigenlijk alle vijf compleet wilde hebben. Persoonlijk is dit niet een kleurtje wat ik zelf snel zou dragen, bij mijn lichte huidskleur vind ik deze kleur ook wel erg donker. Het is dus ook mijn minst favoriete van deze vijf. De dekking is overigens wel erg mooi van deze kleur! De lakjes kosten ca €1,25 per stuk (Duitsland, Oostenrijk).

 

Pretty fast Pretty fast

 

Welke kleur spreekt jouw het meeste aan?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: