Princess Ariel eyeshadow palette Catrice

Het tweede Catrice Disney Princess palette is het Princess Ariel oogschaduw palette. Deze collecties bevatten overigens ook nog een mascara, een higlighter palette en een serum. Maar omdat ik al zoveel heb besloot ik om voor echt alleen de oogschaduw palettes te gaan. Kom je gezellig meelezen?

 

Princess Ariel eyeshadow palette

Het Princess Ariel oogschaduw palette is de tweede review uit deze driedelige reeks. Naast de drie Disney Princess palettes van Catrice is ook Essence uitgekomen met drie Disney Princess palettes. Deze drie reviews kun je overigens allemaal al terugvinden op mijn blog! Het Ariel palette is een 18 pan oogschaduw palette met zowel mattes als shimmers en de verdeling hiervan ziet er ook erg goed uit. Mijn oog wordt direct getrokken naar de drie groene kleuren aan de rechterkant. Hier ben ik dus wel erg benieuwd naar. Het palette is overigens nog steeds te koop bij de Boozyshop voor maar €12,95.

 

Princess ArielPrincess ArielPrincess ArielPrincess Ariel

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Scuttle, Energy, Triton, Dreamer, Shell en Atlantica. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Kindness, Eric, Flounder, Strong, Bubble en Flapper. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Ursula, Sebastian, Sing, Friendship, Curious en Tailwater. De kleuren welke mij het meeste aanspreken zijn wel echt de groene/turquoise kleuren telkens op het einde van de swatch rij. Deze wil ik zeker gaan gebruiken in een make-up look.

 

 

Make up look

Ik wilde voor mijn eerste look eigenlijk voor heel iets anders gaan maar het werkte niet echt lekker mee deze dag dus ik ben niet helemaal tevreden over mijn uitprobeersel. Over het palette zelf ben ik wel heel erg tevreden! Vooral de matte kleur Flapper is een echte droom!! Voor deze eerste look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Friendship (matte), Flounder (matte), Energy (matte), Flapper (matte) en Tailwater (shimmer). De shimmer zag je helaas niet zo goed terwijl ik deze ook in de Belle make-up look heb gebruikt en daar wel goed gepigmenteerd was. De wolkjes die ik wilde maken zijn ook een beetje mislukt omdat de witte eyeliner gewoon onwijs slecht was. Volgende keer beter maar het neemt zeker niet weg hoe fijn het palette zelf verder was!

 

 

Wat vind jij van het Princess Ariel eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.