Princess Belle eyeshadow palette Catrice

Naast Essence is ook het zustermerk Catrice Cosmetics weer met een Disney princess collectie uitgekomen in 2021. Het eerste oogschaduw palette daarvan is het Belle palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Princess Belle eyeshadow palette

Het Catrice Cosmetics Princess Belle oogschaduw palette is een echte beauty voor het oog. Je blik wordt eigenlijk gelijk getrokken naar de onderste rij met de mooie blauwe shimmer, de gele shimmer en de gele matte. Hoewel deze kleuren erin zitten had er van mij nog wel iets meer blauw en geel in mogen zitten. En ook had ik graag wat rood erin terug gezien die naar de bekende roos in het verhaal zou verwijzen. Toch vind ik het verder wel een erg mooi palette en ben ik heel erg benieuwd naar de kwaliteit dit keer.

 

Het Princess Belle palette kost €12,95 bij Boozyshop, en naast het palette zijn er ook nog andere producten te koop zoals een serum.

 

Princess BellePrincess BellePrincess BellePrincess Belle

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Mrs.Potts, Book, Dance, Chip, Charming en Gown. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Maurice, Chef Bouche, Wolf, Courage, Rose en Ball. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Beast, Intelligent, Cogsworth, Happy End, Lumiere en Ambitious. Deze laatste rij is ook echt de rij welke er gewoon uitspringt tijdens het swatchen. Op deze rij wil ik mij ook gaan richten met de make up look.

 

 

Make up look

Ik heb mijn eerste make-up look gemaakt met de volgende kleuren: Lumiere (shimmer), Beast (shimmer) en Maurice (shimmer). Verder heb ik het Catrice disney princess Ariel palette gebruikt. Hieruit heb ik de kleuren Flapper (matte) en Tailwater (shimmer) gebruikt. Omdat het palette helaas geen rood had en ik deze echt in het midden wilde hebben heb ik hiervoor het Glamlite Red Velvet palette gebruikt. Uit dit palette heb ik de rode shimmer Decadent gebruikt. En als laatste palette heb ik nog het Beautybay book of magic palette gebruikt. Hieruit heb ik de kleuren Elixer (matte) en Moonlight (shimmer) gebruikt. De make-up look was op basis van een inspiratie beeld van een andere MUA en hoewel ik nog nooit zoiets heb gemaakt ben ik er eigenlijk best tevreden over.

 

Princess BellePrincess Belle   Princess BellePrincess Belle

 

Wat vind jij van het Princess Belle eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.