Princess Jasmine palette en lashes Essence

Ook dit jaar is Essence weer uitgekomen met een Disney princess collectie. De palettes hebben dit jaar het Jasmine, Rapunzel en Mulan thema. Naast oogschaduw palettes zijn er onder andere ook nog fake lashes uitgekomen. Vandaag trap ik af met het Jasmine palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Princess Jasmine lashes

De Princess Jasmine collectie bestaat onder andere uit een paar fake lashes en een oogschaduw palette. De lashes N02 Courage zijn lichte en vrij natuurlijke wimpers maar wel met een licht fluffy effect voor een grote oogopslag. De wimpers worden geleverd met een mini wimperlijm en zijn vegan + cruelty free. En natuurlijk hebben de lashes ook weer een heerlijk budget prijsje van €2,95 per setje.

 

Princess Jasmine Princess Jasmine

 

Princess Jasmine palette

Het Princess Jasmine oogschaduw palette N02 Can’t keep me down bevat 16 pan oogschaduw. De kleuren hebben een matte of een shimmer finish en zijn vegan + cruelty free. Het palette is nog steeds bij de Boozyshop verkrijgbaar voor €9,95 wat echt een super prijsje is natuurlijk voor een 16 pan oogschaduw palette.Het eerste wat mij opvalt is dat de voorkant van het palette de welbekende mooie turquoise kleur bevat. Maar in het palette is het voornamelijk paars en maar 1 van deze mooie kleur. Van mij had er wel iets meer turquoise in mogen zitten en naast de matte in ieder geval nog een shimmer ervan. Verder ziet het palette er gewoon erg mooi uit en zijn de motiefjes ook erg leuk gedaan!

 

Princess JasminePrincess Jasmine

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Genie’s Lamp, Rajah, Aladdin en Sultan. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Passionate, Powerful, Abu en Magic Carpet. De derde rij swatches bevat de volgende kleuren: Arabian Night, Speechless, Trust en Empowerment. En de vierde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Freedom, True Love, Caring en Palace. Over sommige swatches en dan voornamelijk de tweede rij ben ik wat teleurgesteld. Maar soms zegt het ook weinig, dus door naar de make-up look!

 

 

Make-up look

Voor mijn make-up look heb ik eigenlijk maar twee kleuren gebruikt uit het palette, dit zijn Passionate (matte) en Palace (matte). En wat ben ik blij met deze twee kleuren want ze zijn echt super super goed gepigmenteerd! Uiteraard heb ik ook de Jasmine lashes bij deze make-up look gebruikt. Deze waren erg gemakkelijk aan te brengen en mooi naturel. Maar toch blijft het mijn smaak om toch wat extremere lashes bij mijn make-up looks te dragen.

 

Princess JasminePrincess Jasmine

 

Wat vind jij van de Princess Jasmine collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.