Princess Mulan palette en lashes Essence

De laatste uit de Essence Disney Princess reeks is de Princess Mulan collectie. En ook van deze collectie kocht ik weer de fake lashes en het oogschaduw palette. Kom je gezellig meelezen?

 

Princess Mulan lashes

De Princess Mulan fake lashes zijn wel echt de meest zachte en natuurlijkste uit deze driedelige reeks. Ik vind de lashes er erg mooi uit zien en ook zeker geschikt voor een dagelijks gebruik. Essence is natuurlijk wat meer gericht op het jongere publiek. Maar omdat veel bloggers etc ook bijna elke collectie aanschaffen en/of krijgen zou het ook wel erg leuk zijn als ze met hele volle wimpers komen zoals bijvoorbeeld Tatti lashes of Glamlite…

Het blijft uiteraard natuurlijk ook maar een budget merk want voor €2,95 vind je niet zo snel mooie fake lashes inclusief lijm. En dan ook nog eens vegan + cruelty free…

 

princess Mulanprincess Mulan

 

Princess Mulan palette

Het Princess Mulan oogschaduw palette is ook weer een 16 pan oogschaduw palette. Het palette bevat zowel mattes als shimmers en heeft eigenlijk best wel wat afwisseling te bieden. Ik zie wat okergeel, wat legergroen, wat andere warme herfst tinten en wat nudes. Wat mij betreft zeker een goede afwisseling! Het palette is onder andere bij de Boozyshop te koop voor €9,95 per stuk.

 

princess Mulanprincess Mulan princess Mulanprincess Mulan

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: Mushu, Courageous, Loyalty en Reliable. De tweede rij bevat de volgende kleuren: Khan, Cri-Kee, Li Shang en Fighter. De derde rij bevat de volgende kleuren: Family, Cherry Blossom, Noble en Sword. De vierde en laatste rij bevat de volgende kleuren: Dragon, Soldier, Kind Heart en The Emperor.

 

 

 Make up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Fighter (matte), Reliable (matte), Courageous (matte) en Khan (shimmer). Ook bij dit palette ben ik zeker weer te spreken over de pigmentatie, de gemakkelijke blending en de mooie kleurtjes. Voor de herfst periode zou ik dit palette er zeker bij pakken… De lashes zijn voor mij echt te simpel en te naturel qua smaak. Ik pak echt veel liever een setje volle dramatische lashes erbij.

 

 

Wat vind jij van de Princess Mulan collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.