Princess Pocahontas eyeshadow palette Catrice

Het Princess Pocahontas oogschaduw palette is de laatste uit deze driedelige reeks van Catrice Cosmetics.  Het palette is vrij nude maar oogt best bijzonder door de mooie shimmers die erin zitten en de speciale patroontjes. Ik ben dus zeker benieuwd! Kom je gezellig meelezen?

 

Princess Pocahontas palette

Het Princess Pocahontas palette is zoals ik al zei de laatste uit deze driedelige Princess reeks van Catrice. Ook de driedelige Princess reeks van Essence was al klaar, dus mocht je hier ook benieuwd naar zijn. Dan zijn deze uiteraard ook nog terug te lezen op mijn blog. Mocht er volgend jaar weer een Princess collectie uitkomen hoop ik dat er iets meer kleurrijks in komt te zitten. Bijvoorbeeld bij het Belle palette miste ik toch echt wel een rode kleur van de roos. Bij het Jasmine palette miste ik wat turquoise kleuren en bij dit palette zouden er bijv nog wat kleurrijke details in kunnen zitten zoals de blauwe kleuren van haar ketting (zie voorkant).

Ik wilde namelijk perse de gehele collectie voor mijn reviews aanschaffen, maar op basis van alleen de nude kleuren had ik waarschijnlijk de helft niet gekocht. Dit omdat ik zelf al heel erg veel hiervan heb… Mocht je nou wel op zoek zijn naar een nude palette met wat roze/paarse tinten erin dan is het Pocahontas palette zeker geschikt voor jou! Het palette is nog steeds te koop bij de Boozyshop voor €12,95.

 

Princess PocahontasPrincess Pocahontas Princess PocahontasPrincess Pocahontas

Swatches

De eerste rij bevat de volgende swatches: Leaves, Percy, Nature, Wind, John en Hummingbird. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Strength, Brave, Necklace, Meeko, Breeze en Tough. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Confidence, Compass, Racoon, Feather, Grandmother Willow en Flit.

 

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Strength (matte), Leaves (matte), Nature (shimmer) en Percy (shimmer). De kleuren zijn erg fijn en goed gepigmenteerd. Met het blenden van de twee mattes had ik iets meer moeite. Maar de shimmer daarin tegen was echt super goed gepigmenteerd op de ogen en zonder fall out. Hier was ik dus erg blij mee!

 

 

Wat vind jij van het Princess Pocahontas palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.