Op de jaarlijkse CARE kerstcocktail kregen wij te horen dat CARE cosmetics is gaan samenwerken met Pronails. Bij de goodiebag kregen wij dus ook een leuk tasje met een aantal producten van Pronails in. Ik had nog niks van Pronails geprobeerd en ben de volgende dag gelijk gaan testen voor een eerste indruk.

 

Goodiebag

In de Pronails goodiebag zat een setje met een start en finish nagellak, een kleur nagellak (N236 Burning Love), een cuticle oil, een handcrème in een ornament en een folder hoe je Pronails het beste kunt gebruiken. Voordat je je nagellak aanbrengt is het altijd belangrijk om je nagels eerst goed te verzorgen. Maak je nagels schoon en duw je nagelriemen terug (hier heb je speciale tools voor). Hierna kun je een start aanbrengen oftewel een base coat. Nadat de base coat gedroogd is kies je een leuk kleurtje aan. Het beste kun je deze in twee dunnere lagen aanbrengen en 2 minuten laten drogen. Als laatste stap breng je de finish aan oftewel een top coat. Deze zorgt ervoor dat jouw nagels die mooie glans krijgen.

 

pronails pronails pronails pronails pronails pronails

 

N236 Burning Love

Ik heb een setje ontvangen waar een start en finish inzit, dit hoef je natuurlijk niet te gebruiken maar zorgt er vaak wel voor dat de nagellak langer en mooier blijft zitten. Bij gewone nagellak gebruik ik niet altijd een start en finish maar bij gel nagellak eigenlijk wel altijd. Maar daarom ben ik wel erg benieuwd of dit verschil maakt bij gewone nagellak.

pronailspronails pronailspronails pronailspronails

 

Swatches

Nagellak met glitters erin is altijd iets lastiger aanbrengen dan een gewone kleur. Ik vond de applicator van de Pronails wel erg fijn werken waardoor ik ook eigenlijk vrij snel klaar was. Op de nagellak zelf staat geen ”houdbaarheidsduur” aangegeven bij mijn eerste keer aanbrengen was dit met 5 dagen wat gaan schilferen. In deze periode heb ik wel veel gedaan qua opruimen/schoonmaken etc. De tweede keer aanbrengen zat het ongeveer 10 dagen mooi voor er wat schades te zien waren.

 

 

Gebruik jij weleens nagellak? Zoja, welke?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

12 Reacties

  1. Ik gebruik weleens gel nagellak blijft ook veel langer zitten maar vind gewone nagellak wel fijner om vaker te wisselen

  2. Ik hou van nagellak. Heb er veel uit de adventskalenders gehaald en ik draag het de laatste tijd echt te weinig. Die kleur is gewoon weg om verliefd op te worden.

  3. Een kerstcocktail, dat klinkt ook gezellig. Leuk dat je daarbij meteen een goodiebag krijgt. Veel plezier van de producten.

  4. Wat een ontzettend leuk setje zeg ! Ik ben dol op matte nagels, dus hier word elk kleurtje gebruikt met een mat makende nagellak eroverheen 😉

  5. ik was altijd een nagelak junk haha maar laatste tijd minder, of ik vergeet het of ik heb geen zin om te lakken, jammer want het is en blijft mooi en leuk

  6. Mooi setje heb je ontvangen, ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord. Maar het ziet er wel luxe uit.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: