Ik kom niet zo vaak bij de Primark, maar wanneer ik er ben neem ik ook altijd even een kijkje bij de make-up en skincare. Er hangt een ongelofelijk groot assortiment aan maskers bij de Primark ps… , en natuurlijk heb ik er dan ook een aantal meegenomen.

 

Ik heb de volgende 7 maskers bij de Primark meegenomen

Primark PS… Calming heat therapy apricot mask

 

Primark ps...

 

PS… Hydrating coconut creamy mask

 

 

PS… Purifying papaya creamy mask

 

Primark ps...

 

PS… Conditioning dead sea minerals mask

 

PS… Deep cleansing cucumber peel-off mask

 

Primark ps...

 

PS… Skin softening strawberry creamy mask

 

 

PS… Deep cleansing blueberry bubble mask

 

Primark ps...

 

Hoe gebruik je de primark ps… maskers?

De maskers hebben allemaal dezelfde gebruiksaanwijzing. Je reinigt het gezicht eerst waarna je het masker aanbrengt (hierbij vermijd je de ogen en lippen). Je laat het masker 15 tot 20 minuten intrekken, waarna je het afspoelt met water.

De maskers zijn erg fijn om te gebruiken en het is ook lekker dat er zoveel afwisseling in maskers is. Het nadeel vind ik dat er geen potjes van te koop zijn. Omdat de maskers maar een hoeveelheid voor een masker bevatten, is het op ten duur relatief prijzig om voor meerdere malen per week een sachet te kopen. Het voordeel is dat het wel hygiënischer is dan een potje. Elke keer wanneer ik in de primark ben zie ik weer andere maskers. Voor een volgende review heb ik ook een aantal leuke sheet maskers gevonden.

 

De maskers zijn te koop bij de Primark voor €1,50 per stuk behalve de blueberry bubble deze is €1,-.

Welke van deze maskers zou jij het liefst willen gebruiken? Fan van maskers, lees dan ook zeker even de Action selfie maskers blog van vorige week terug!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: