Psychedelic Circus palette Jeffree Star

Eindelijk is er weer eens een nieuw oogschaduw palette van Jeffree Star Cosmetics. En wat voor een! Nu ik weer begonnen ben met het bloggen heb ik zeker iets nodig wat mij uitdaagt om meer creatiever te zijn. En daar is dit palette zeker geschikt voor…

 

Jeffree Star Cosmetics Psychedelic Circus palette

Het Psychedelic Circus eyeshadow palette van Jeffree Star Cosmetics is alles wat je verwacht aan de buitenkant van het palette. Het is een wir war aan kleuren welke stuk voor stuk allemaal erg mooi en interessant zijn. Als ik het palette zie ik gelijk 10 verschillende looks in mij opkomen. En dat is eigenlijk wat je nodig heb van een palette. Wat mij ook erg aantrekt is dat een aantal kleuren wat pastel achtig zijn. Naast het oogschaduw palette zijn er natuurlijk ook nog een hoop andere producten uitgekomen zoals een lip balm, face mist en wat lipsticks. Ik heb voor nu zelf eerst alleen voor het palette gekozen. Het palette is momenteel nog steeds te koop bij de Boozyshop voor €69,95 wat een hoop geld is. Maar de Jeffree Star kwaliteit is het tot nu toe altijd wel waard.

 

Psychedelic Circus Psychedelic CircusPsychedelic Circus Psychedelic CircusPsychedelic Circus

 

Swatches

De eerste rij swatches bevat de volgende kleuren: In The Forest, Transgendence, Mindbender, Clownery, Joshua Tree, Tears of Joy en Nature Escape. De tweede rij swatches bevat de volgende kleuren: Candy Flip, Energy Transfer, Problem Child, Lava Lamp, JPerception, Bearded Lady en Ring Master. De derde en laatste rij swatches bevat de volgende kleuren: Carnival Tattoo, Altered State, Dive Deep, Sideshow Blush, Microdose, Tripping Balls en Sacred Knowledge. Ik ben zo onwijs blij met de Jeffree Star eyeshadow palettes. En dat deze kwaliteit zoals altijd gewoon weer onwijs goed is. Wat zijn die matte kleuren en shimmers toch belachelijk goed gepigmenteerd. Ik wordt er helemaal enthousiast van!!

 

 

Make-up look Psychedelic Circus

Voor mijn eerste make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt. Ik ben begonnen met de kleur Transcendence (matte) welke ik ben gaan blenden met de kleur Bearded Lady (matte). Vervolgens heb ik de kleur Lava Lamp (matte) aangebracht welke ik heb geblend met de kleur I’m Cold uit het Blue Blood palette van Jeffree Star cosmetics. Hierna heb ik eerst een cut crease gemaakt… Deze heb ik opgevuld met de kleuren Altered State (matte), Energy Transfer (matte), Problem Child (matte) en Lava Lamp (matte).

De groene kleur Energy Transfer viel helaas erg tegen op de ogen wat ik niet van JSC gewend ben. Deze kleur heb ik dus uiteindelijk vervangen door Chameleon Fetish (matte) uit het Blood Money palette van Jeffree Star Cosmetics. De witte lijn heb ik gemaakt met de shimmer Cullinan uit het Blue Blood palette met wat van de Sour Ice extreme highlighter (ook van JSC) erover. Ik ben echt super blij met deze eerste make-up look en de creativiteit die het uit mij haalt door alle mooie kleuren in het palette. Ik ga deze zeker nog de komende tijd erbij pakken om wat dingen te experimenteren…

 

Psychedelic CircusPsychedelic Circus Psychedelic CircusPsychedelic Circus

 

UPDATE MAKE-UP LOOKS

Ik kies elke maand een palette uit om in die maand zoveel mogelijk looks mee te maken. Voor July was dat het Jeffree Star Psychedelic Circus eyeshadow palette. Hiermee heb ik de volgende make-up looks gemaakt.

 

Make up look I

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen de kleur Lava Lamp (matte) gebruikt. Deze ben ik wat gaan blenden en in de cut crease heb ik wat glitters aangebracht. Ik ben best tevreden over deze make-up look met maar een kleur.

 

 

Make up look II

Voor mijn tweede make-up look wilde ik een smokey glam make-up look gaan maken wat ook gelijk iets neutraler is qua kleuren. Hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt: Sacred Knowledge (matte), Microdose (matte), Nature Escape (matte) en Tears of Joy (shimmer). Ik ben erg tevreden over deze make-up look. Helaas was de belichting niet zo goed waardoor de look niet zo mooi uitkwam wals dat die in het echt was. Het is mijn niet opgevallen omdat ik snel wat foto’s wilde maken omdat mijn wimpers niet goed bleven plakken deze dag.

 

 

Make up look III

Voor mijn derde make-up look heb ik de volgende kleuren gebruikt: Dive Deep (matte), Lava Lamp (matte) en Microdose (matte). Ik had de blauwe kleuren nog iets meer kunnen blenden maar eigenlijk ben ik verder wel tevreden over deze make-up look. Het is ook weer eens een keer iets anders dan wat ik tot nu toe heb gemaakt.

 

 

Make up look IV

Tekst

 

 

Wat vind jij van het nieuwste Jeffree Star Psychedelic Circus eyeshadow palette?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.