Pumpkin collectie van Essence Cosmetics

De nieuwe collecties vallen ineens weer uit de lucht. Zo ook deze nieuwe Essence pumkin collectie vrijwel tegelijk met de Disney collectie. Uiteraard kon ik deze super leuke collectie niet laten liggen. Kom je gezellig meelezen?

 

Essence Pumpkin nail polish

Het eerste item uit de Essence Pumpkin collectie is de nail polish. Er zijn in totaal twee kleuren nagellak uitgekomen groen en oranje. Maar uiteraard ben ik gegaan voor de gegaan met de oranje met de echte kleur zoals Pumpkins (pompoenen) eruit zien. De nagellak kost €1,95 en heet Pumpkin Patch Princess. De collectie is bij Boozyshop onwijs snel gegaan maar vanaf half November komt de collectie ook bij de Kruidvat in de winkels. En mocht je eens in Duitsland komen ligt de collectie daar nu de winkels. Ik vind de kleur er super leuk uit zien, het kwastje werkte helaas wat minder fijn dan ik gewend ben van Essence. De kleur zelf is het echt wel echt waard, super leuk!

 

PumpkinPumpkin

 

Colour changing lip oil

Het tweede item uit de Essence Pumpkins collectie is de colour changing lip oil. Deze is verkrijgbaar in 1 variant Pumpkin Kisses & Autumn Wishes en kost €2,69. De kleur ziet er in de verpakking wel echt enorm oranje uit dus ik was erg benieuwd. De kleur op de swatch is echter wel wat meer nude dan echt oranje. Helaas heb ik nog geen lip swatch kunnen maken omdat mijn applicator is afgebroken en vast zit in de tube. Echt super jammer!

 

PumpkinPumpkin

 

Essence Pumpkins Matte Lipstick

Ik wist vooraf dat de Matte lipstick niet oranje was wat misschien meer bij de collectie had gepast. Maar deze lipstick is toch wel echt heel erg mooi om ook dagelijks te gebruiken. De lipstick is verkrijgbaar in 1 variant Sweeter Than Pumpkin Pie en kost €2,69. De lipswatch zie je hier onderaan de blog bij de make-up look!

 

PumpkinPumpkin

 

Essence Creamy Shadow Eyeliner

Ik was erg benieuwd naar deze Creamy Shadow Eyeliner uit de Essence collectie. Deze is verkrijgbaar in 1 variant Give ‘Em Pumpkin To Talk About en kost €2,95. Ik heb deze Eyeliner nog niet in mijn make-up look hieronder gebruikt omdat ik het eerst los wil uitproberen voordat ik het op een make-up look gebruik.

 

Pumpkin Pumpkin

 

Essence Pumpkins Pretty Please! Eyeshadow Palette

En dan natuurlijk het main item van de Pumpkin collectie het oogschaduw palette. Deze is verkrijgbaar in 1 variant Impressed, Blessed & Pumpkin Obsessed. Het palette kost €6,95en heeft een mooi pocketsize variant. De kleuren in het palette zijn mooi voor het dagelijks gebruiken en bevatten een mooie afwisseling tussen 4 mattes en 5 shimmers. De swatches heb ik dit keer eens wat anders gedaan maar ik was wel echt impressed tijdens het swatchen hoor! Wat mij betreft is Essence zeker goed bezig!

 

PumpkinPumpkinPumpkinPumpkin

 

Make-up look

Voor mijn eerste make-up look heb ik eigenlijk alleen maar 1 kleur gebruikt dit is de derde kleur (bovenste rij). De kleur is mooi matte oranje en doet mij ook echt wel aan Pumpkins denken. Ik vind het super leuk om creatiever te worden met make-up looks. Maar het palette is ook echt prachtig om een gewone dagelijkse (glam) look mee te maken. Meer met het palette zal de komende tijd zeker op mijn instagram en/of op mijn blog verschijnen.

 

Pumpkin      Pumpkin Pumpkin

 

Wat is jouw favoriete item uit deze collectie?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.