Ik wilde eigenlijk al een hele tijd de neon palettes van Huda beauty. Maar eerlijk gezegd vind ik die eigenlijk gewoon veels te duur. Het kwam dus onwijs goed uit dat w7 hiervan dupes gemaakt heeft, lees je mee?

 

Punchy Pink palette

Ik heb besloten om alledrie de palettes apart te reviewen en de eerste aan de beurt is de Punchy Pink. Het palette bevat 9 pan oogschaduw waarvan 5 matte kleuren en 4 shimmers. Het palette is voornamelijk roze/paarsachtig op wat 2 oranje achtige kleuren na, maar deze vind ik er eigenlijk wel leuk bij passen. Kijk snel mee naar de swatches. Het palette is onder andere te koop bij de Boozyshop voor €4,95

 

Punchy pinkPunchy pinkPunchy pink

 

Swatches

Ik heb de swatches voor het eerst in een lange rij gemaakt in plaats van per drie/per rijtje. Ik ben echt impressed hoe de pigmentatie van dit palette is en zeker gezien de prijs! Zowel de matte kleuren als de shimmer kleuren zijn gewoon super gemakkelijk te swatchen en goed gepigmenteerd!

 

Punchy pink

 

Make-up look

De kleuren hebben ook op het oog een onwijs goede pigmentatie en gelukkig worden de kleuren niet een grote vlek. Ik heb de kleur rechtsonder in mijn cut crease gebruikt en ik ben zelfs zo verliefd op deze kleur dat ik al pan hierop heb! Na dit Punchy Pink palette is het eerdaags de beurt aan de groene en de oranje dupe. Ik hoop dat deze even goed zullen zijn dus houd mijn blog zeker in de gaten.

 

 

Wat vind jij van deze dupe? Zou jij zelf een dupe kopen, of liever de ”echte”?

1 Reactie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: