Pupa Milano chocolade eyeshadow palette

We all love chocolade, maar het chocolade palette van Pupa Milano kunnen we verantwoord blijven gebruiken! De herfst collectie van Pupa Milano is een limited edition collectie met een chocoladethema. Ik ontving een van de drie palettes om te testen. Kom je gezellig meelezen?

 

Zero calorie chocolate eyeshadow palette

Er zijn drie verschillende varianten van de Pupa Milano chocolade eyeshadow palettes uitgekomen. Elk palette bevat 7 pan oogschaduw welke naast een matte, satijnen of metallic finish ook nog iets bijzonders heeft. De oogschaduw palettes zijn namelijk scented en ruiken daarom ook nog eens om op te vreten! Uiteraard is dit niet aan te bevelen en de palettes gewoon extern te gebruiken voor een mooie herfst make-up look.

De drie palettes welke zijn uitgekomen zijn gebaseerd op de drie soorten chocolade Spicy, Ruby en Dark chocolade. De palettes hebben een advies verkoopprijs van €29,95 per stuk. Naast de oogschaduw palettes zijn er ook nog twee higlighter palettes en zes soorten nagellak in deze limited edition herfst collectie uitgekomen.

 

Pupa Milano chocoladePupa Milano chocolade Pupa Milano chocolade

 

Swatches & Make-up look

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een oogschaduw palette van Pupa Milano heb uitgeprobeerd. Daarom was ik wel weer erg benieuwd wat dit palette te bieden had. En mijn eerste indruk is dan ook zeker tevreden. De pigmentatie ziet er gewoon heel erg goed uit en de kleuren passen gewoon perfect bij de herfst en het chocolade thema. Voor mijn eerste make-up look wilde ik voor een gemakkelijke matte blend gaan, welke eigenlijk ook alledaags te gebruiken is. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: kleur N2 (matte), kleur N4 (matte), kleur N6 (matte), kleur N3 (shimmer) en kleur N5 (shimmer). Ik ben eigenlijk heel erg tevreden over de pigmentatie, de makkelijke blend en eigenlijk gewoon alles. Wat mij betreft zeker een palette om aan te bevelen!

 

  Pupa Milano chocoladePupa Milano chocolade Pupa Milano chocoladePupa Milano chocolade

 

Wat vind jij van het Pupa Milano chocolade palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

One Comment

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.