Op 14 december was ik op het cocktail evenement van Care Cosmetics in het Conservatorium Hotel te Amsterdam.

Dit was de eerste keer dat ik op een evenement van hun aanwezig was omdat ik hier nog niet zo lang sta aangemeld.

Met het merk Pupa Milano was ik al bekend vanuit de schoonheidssalons. Toch voelde ik me al trots dat ik aanwezig mocht zijn gezien ik nog niet zo lang aan het beauty bloggen ben. Ik had mijn nichtje meegenomen en tijdens het evenement kwam ik Hanneke tegen . Welke ik via Instagram heb leren kennen en tevens ook een hele leuke blogger is en in het echt ook nog eens een leuk persoon!!

Deze avond werd ook de nieuwe ambassadrice van Pupa Milano bekend gemaakt en zoals velen dit waarschijnlijk al weten is dit Glennis Grace. We werden na de bekendmaking getrakteerd op een prachtig live concert met een aantal prachtige nummers en achteraf kregen we een prachtig en goed gevulde goodybox waaronder deze Pupa Milano Vamp mascara golden top coat.

 

pupa milano pupa milano

 

Ik had hier al prachtige foto’s van gezien op de Instagram feed van Pupa Milano

Ik kon dan ook niet wachten om deze mascara te proberen. De 24e met kerstavond was dan ook de ideale avond om de mascara uit te proberen. Ik heb eerst een zwarte mascara aangebracht voordat ik de gouden top coat gebruikte.

Over het uiteindelijke resultaat ben ik erg tevreden. Met één laagje van deze top coat zijn de wimpers al voorzien van een prachtige gouden gloed. Ik ga dit product dan ook zeker vaker gebruiken en voorzie alweer een mooie look voor komend oud & nieuw.

 

pupa milano

pupa milano

 

De mascara is te koop voor €10,00 bij Bol

 

Wat is jou favoriete mascara? En willen jullie meer reviews zien van producten uit de goodybox? In de goodybox zat ook het palette van T.LeClerc, hier heb ik inmiddels ook een review van gemaakt. 

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

18 Reacties

  1. Gaaf! Dit geeft echt een tof effect! Ik had er een aantal jaar geleden een soortgelijke van de Hema, maar die had niet dit popping effect hoor!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: