Ik vind het altijd lastig om een mooie en goede lipstick te vinden. Ik vond altijd dat de meeste kleuren niet bij mij stonden en ik had altijd het gevoel dat ik iets verkeerd deed omdat de lipstick nooit lang bleef zitten.

 

Daar kwam verandering in toen ik een leuk perspakketje kreeg

In het pakje zaten 4 prachtige lipsticks van het merk Pupa Milano. Het merk is uitgekomen met een nieuwe lipstick lijn volledig Matt, vandaar ook de naam I’m Matt. De collectie bestaat uit 16 prachtige matte kleuren verdeeld in vier categorieën met elk vier kleuren. Van elke categorie heb ik één kleur ontvangen, hier heb ik een * achter gezet.

 

pupa milano im matt

 

Dit zijn de vier categorieën:

 • Natural & Brown
 • Mauve
 • Fuchsia & Violet
 • Red & Burgundy

 

Natural & Brown bevat de volgende kleuren:

 • 010 Delicate *
 • 011 Intense Nude
 • 012 Angel Rose
 • 013 Brown Rose

 

lipsticks

 

lipsticks

 

Mauve bevat de volgende kleuren:

 • 030 Mystery Rose
 • 031 Magenta Rose
 • 032 Fancy Mauve
 • 033 Bewitched plum *

 

lipsticks

lipsticks

 

Fuchsia & Violet bevat de volgende kleuren:

 • 050 Runway Fuchsia *
 • 051 Blue Fuchsia
 • 052 Savage Cyclamen
 • 053 Dangerous Violet

 

lipsticks

lipsticks

 

Red & Burgundy bevat de volgende kleuren:

 • No 070 Coral Red
 • 071 True Red
 • 072 Velvet Ruby
 • 073 Irresistible Burgundy *

 

lipsticks

lipsticks

 

De lipsticks bevatten een extreem hoge concentratie aan pure pigmenten gecombineerd met wassen en elastomeerpoeders.

Die mix zorgt ervoor dat de lipsticks een prachtig kleurresultaat hebben met een zijdeachtig & matt effect. De Oliën en wassen gecombineerd met verzachtende ingrediënten zorgen voor een diepe en langdurige hydratatie waardoor de lippen glad voelen en gevoed worden.

De lipsticks zijn vrij van parabenen en dermatologisch getest.

Ik ben erg tevreden over de lipsticks

De lipsticks voelen bij het opbrengen erg zacht aan, de pigmentatie is gewoon te perfect. De kleur blijft bijna de gehele dag zitten, zelfs na het eten en/of drinken. Ik had verwacht dat ik een aantal kleuren niet zo kunnen dragen en eigenlijk alleen verwacht dat de Delicate Nude mij mooi zou zijn, maar ik vind alle kleuren prachtig! Zo heb ik de Runway Fuchsia gebruikt op valentijn, de Delicate Nude bij het Cosmo event, De Irresistible Burgundy naar een make-up beurs en de Bewitched plum bij een dagje uit. Waarschijnlijk ga ik zeker nog een aantal kleuren bekijken in de winkel en de collectie misschien wel compleet maken.

 

De lipstick is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.

De prijs per stuk is €18,25. Een Pupa Milano verkooppunt zoeken?

 

Tip: Gebruik de lipstick van binnen naar buiten, werk eventuele randjes bij met een lip penceel.

 

Wat vindt jij van de Pupa I’m Matt lipsticks? Meer lezen over Pupa producten? Bekijk dan de Rock & Rose blog

16 Reacties

 1. Hele mooie kleuren zeg! 🙂 dit merk ga ik onthouden.

 2. Ik vind de lippenstift van pupa soms een beetje droog maar de kleuren zijn fantastisch!

 3. Wauw hele mooi kleuren, maar ook wel wat heftig voor mij. Ik ben niet zo van de make-up en heb daardoor al snel het idee dat het te is,al ,erk ik wel steeds vaker dat ik meer en meer begin te experimenteren.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: