Pupa – The dark side of beauty!

Ik verheug mij altijd weer op de nieuwe collecties van Pupa Milano. In de jaren dat ik bij Care zit is het merk wel echt op mij gaan groeien en gebruik ik de producten graag. De nieuwe collectie ”The dark side of beauty” is ook echt weer super gaaf. Lees je mee?

 

Extreme kajal

De laatste tijd gebruik ik steeds meer oogpotloden in mijn make-up looks. Ik heb een aantal oogpotloden van Pupa waar ik echt gek op ben of ik gebruik de oogpotloden van het budget merk Essence. Deze nieuwe oogpotloden van Pupa zijn er in zes verschillende kleuren en ik ontving de kleur N006 Extreme Malachite. Naast deze kleur zijn er ook de kleuren N002 Dark Gold, 003 Dark Copper, 004 Dark Burgundy, 006 Dark Blue en 007 Dark Peacock te koop. Het is niet gelogen dat Pupa beloofd dat de oogpotlood een hoge en intense pigmentatie heeft. Ook is de oogpotlood erg gemakkelijk in gebruik aan maar 1 applicatie heb je namelijk genoeg. De advies verkoopprijs is €17,95 per stuk.

 

Pupa Pupa

 

Multi-reflective smokey eyeshadow

De verpakking is alleen al waanzinnig van de buitenkant maar van de binnenkant werd ik nog enthousiaster want ik hou van groen voor make-up looks! Er zijn zes verschillende soorten kleuren beschikbaar en ik heb de kleur N008 Dark Malachite ontvangen (Dezelfde als de extreme kajal). De swatch is gemaakt zonder basis en met 1 veeg en hier ben ik echt razend enthousiast over. Deze oogschaduw gaan jullie zeker vaker terugzien in mijn looks op Instagram.

Naast deze kleur zijn er ook de kleuren N002 Dark Gold, 003 Dark Copper, 004 Dark Burgundy, 006 Dark Blue en 007 Dark Peacock te koop. De oogschaduw voelt heerlijk zacht en fluweelachtig aan en is intens gepigmenteerd (zoals jullie al kunnen zien). En nog leuker je kunt deze oogschaduw zowel nat en droog gebruiken. De advies verkoopprijs is €18,75 per stuk.

 

PupaPupa Pupa

 

Make-up look

Het enige wat ik voor deze ooglook heb gebruikt is de multi-reflective smokey eyeshadow in de kleur Extreme malachite en de extreme kajal in de kleur extreme malachite (naast de basis natuurlijk maar deze is in bijna elke look hetzelfde). Ik ben eigenlijk begonnen door een lijn te trekken met de extreme kajal. Deze ben ik als het ware gaan inkleuren met de smokey eyeshadow. Maar toen ik over de lijn heen kwam merkte ik dat de kleur van de oogpotlood ging veranderen. Eigenlijk vond ik dit wel een gaaf effect dus ben ik nog iets over de lijn heengegaan. Ik ga uit deze collectie zeker nog kijken voor een andere combinatie want ik ben er super tevreden over.

 

Pupa

 

Nail polish

Deze collectie heeft ook vier verschillende soorten kleuren nagellak. Helaas was er geen matchende kleur anders had ik deze er zeker gelijk zelf bij besteld. De nagellak is wel beschikbaar in de kleuren 001 Dark Gold, 003 Dark Burgundy, 005 Dark Blue en 006 Dark Peacock. De nagellak heeft een reflecterend effect met een intensieve pigmentatie. De advies verkoopprijs is €8,25 per stuk.

 

Heb jij al iets uit deze nieuwe collectie geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

3 Comments

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.