De nieuwe lijn van DM Balea ziet er niet alleen heel mooi uit maar ruikt ook nog eens heerlijk. Maar vooral doet het eigenlijk wat het beloofd en is dit misschien wel mijn meest favoriete Balea haarlijn tot nu toe. Lees je mee?

 

Balea Pure blossom Shampoo

De Pure Blossom lijn is een nieuwe haarlijn van het eigen merk van de DM. Iedereen is inmiddels wel bekend met het merk Balea en ook ik ben een groot fan. Van deze nieuwe lijn kon je kleinere formaat verpakkingen kopen 75 ml maar ook full size verpakkingen van 200 a 250 ml. Ik koos ervoor om zowel de Shampoo, conditioner als de haarkur in de kleinere verpakkingen aan te schaffen.

De Pure Blossom lijn is geschikt voor droog, beschadigd/gestressed haar en bevat een heerlijke geur van Pioenrozen (Pfingstrosen). Wat ik altijd zeer fijn vind aan de meeste haarproducten van Balea is dat ze geen siliconen bevatten, geen ammoniak en dat de producten vegan zijn.

 

Pure blossom

 

Balea pure blossom spoeling

De conditioner zorgt ervoor dat het haar een intensieve verzorging krijgt en heeft gladmakend effect. De conditioner is zonder alcohol, zonder siliconen, zonder ammoniak en ook vegan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit een best goede conditioner vond en mijn haar ook echt daadwerkelijk zachter was. Soms is dit erg lastig met alleen een conditioner voor mekaar te krijgen bij mijn haarlengte.

 

Pure blossom

 

Balea pure blossom haarkur

Als laatste uit de haarlijn het haarmasker. Het is jammer dat deze alleen in 20 ml of in deze 75 ml verkrijgbaar is hier zou ik namelijk zeker wel een grote pot of tube van aanschaffen. Het masker ruikt heerlijk en doet ook echt nog eens wat het beloofd want mijn haar is na het wassen onwijs makkelijk doorkambaar en heeft eigenlijk geen leave in meer nodig. Je gebruikt de haarkuur na de shampoo en conditioner en laat het ca 2 tot 3 minuten intrekken voordat je het grondig uitspoelt. De Pure Blossom producten zijn ca €1,25 per stuk en de fullsize verpakkingen ca €1,95 per stuk.

 

Pure blossom

 

Zou jij de Pure blossom lijn willen gebruiken?

5 Reacties

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: