Steeds meer vrouwen zijn bewust dat de make-up merken die zij voorheen kochten niet altijd dierproefvrij en/of vegan zijn. Tegenwoordig is er gelukkig een opmars in vrouwen welke hier steeds meer op letten! Om deze vrouwen tegemoet te komen komt Catrice met een nieuwe limited edition lijn: Pure Simplicity.

 

Pure Simplicity

De Pure Simplicity lijn van Catrice is speciaal gemaakt om vrouwen tegemoet te komen welke hun make-up producten graag dierproefvrij en vegan willen hebben. Daarnaast zijn de producten ook nog eens vrij van allerlei meuk ingredienten. Deze nieuwe lijn gaat te koop zijn vanaf November 2019 t/m half December 2019 bij de Kruidvat. Uit deze lijn zijn de make-up producten voor het gezicht, lippen en nagels vrij van PEG’s (Polyethyleenglycol). Daarnaast zijn de lipsticks ook nog eens vrij van siliconen! En dit heeft Catrice allemaal voor mekaar gekregen zonder in te leveren op de kwaliteit! Niet alleen heeft Catrice gelet op de inhoud van de producten maar ook de verpakking bestaat voornamelijk uit papier en bamboe!

 

Pure Simplicity baked blush

De baked blush is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren Rose Verve, Naked Petals, Coral Crush en Moody Plum voor een adviesprijs van €4,99. De baked blush heeft een fijne textuur, een hoge pigmentatie en blend ook nog eens vrij gemakkelijk. De kleuren van de matt lip colour en nail colour zijn in dezelfde kleuren om deze om mekaar af te kunnen stemmen.

 

Pure Simplicity Pure Simplicity Pure Simplicity Pure Simplicity

 

Pure Simplicity matt lip colour

De lip colour is dus verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de baked blush (Rose Verve, Naked Petals, Coral Crush en Moody Plum) met een adviesprijs van €4,99. De lip colour heeft een matte effect en een hoge pigmentatie. En dit allemaal mooi verpakt in een papieren omhulsing.

 

Pure Simplicity Pure Simplicity Pure Simplicity Pure Simplicity

 

Pure Simplicity nail polish

De nagellak uit deze lijn is volledig vegan en ook nog eens vrij van microplastics. Toch heeft Catrice het voor mekaar gekregen om de nagellak long lasting te maken met een prachtige gelglanzen finish. De dop op de nagellak is wel extra bijzonder deze is namelijk gemaakt van bamboe! De adviesprijs van de nagellak is €3,59

 

 

Wat vind jij van deze nieuwe limited edition lijn? Ben jij zelf ook bewust van dierproefvrije en/of vegan make-up?

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: