Via Facebook kwam ik in contact met Jouwbox en kreeg ik de mogelijkheid om de Ralph Moorman Favourites Box te testen. Een verwenbox voor jou met allerlei gezonde producten.

 

Editie 1 van Jouwbox

In de allereerste editie, de jouwbox die ik heb ontvangen zaten de volgende producten:

 • We love the planet deodorant

 

jouwbox

 

 • Bee honest cosmetics bijenwas lippenbalsem appel

 

jouwbox

 

 • Himalaya magnesium olie

 

jouwbox

 

 • Spirulina energie & vitaliteit superfood tabletten

 

jouwbox

 

 • Chikko golden milk curcuma latte mix

 

jouwbox

 

 • Erica herbal haargel extra strong

 

jouwbox

 

 • Natural spa concept rosalpina & alpine herbs shampoo

 

jouwbox

 

 • Natural heroes witch hazel zonder alcohol

 

jouwbox

 

 • Mudmasky facial detox purifying recovery mask

 

jouwbox

 

 • Sportbay mini weerstandsband

 

jouwbox

 

 • Oolaboo super foodies natural white toothpaste

 

jouwbox

 

 • Love chock extra pure 94% cacao

 

jouwbox

 

Ik ben zelf vooral erg benieuwd naar de deodorant

Ik ben momenteel nog de salt of the earth deodorants aan het testen. Wanneer deze review af is zal ik mij gelijk op deze deodorant gaan werpen. Ook ben ik als masker fan natuurlijk benieuwd naar het mudmasky recovery mask. Waar ik ook erg benieuwd naar ben is de magnesium olie. Dit zal misschien niet een product zijn wat ik gelijk zelf in de winkel koop maar wat ik erover las maakte mij erg nieuwschierig. En natuurlijk de chocola, ja hallo daar maak je iedereen blij mee! Ik hou van pure chocola vooral omdat het ook zo goed vult en dan toch dat heerlijke tevreden gevoel heb zonder een hele reep op te eten.

 

De box is een leuk verwenpakketje om uit te pakken

Allereerst kun je beginnen met een unboxing experience video, in het pakketje zit een QR code welke je met je telefoon kunt scannen. Mocht je deze mogelijkheid niet hebben kun je ook de video via de volgende link bekijken: http://www.joubox.nl/unboxing

 

De box is zowel eenmalig als in abonnementsvorm te bestellen

De box heeft een vaste prijs van €39,00. Dit is een korting van 70% op de waarde van €125,00 van de 12 producten die in de box zitten. De verzending van de box is altijd gratis! Wanneer je de box in abonnementsvorm besteld kun je deze per 3 maanden opzeggen. Elke drie maanden verschijnt er ook een nieuwe editie van de box. Dus je kunt deze natuurlijk ook gewoon altijd los bestellen of aan iemand cadeau doen! Je kunt jou eigen box via de website bestellen.

 

Naar welk product uit de jouwbox ben jij het meest benieuwd naar?

Vind je unboxing blogs leuk om te lezen, dan heb ik ook nog een leuke Essence unboxing klaarstaan.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen, lees mijn disclaimer voor meer informatie

8 Reacties

 1. Ziet er een leuke box uit. Ik heb hier ook wel al wat vaker over gehoord maar nog nooit zelf besteld.

 2. Ik ben die deo ook aan het uit proberen… weet nog niet heel goed wat ik ervan vind.. ben ook benieuwd straks wat jij ervan vindt!

 3. Ik vind die weerstandsband intrigerend, en ook wel een beetje een vreemde eend in de bijt in deze box.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: